Archief voor 'case'

Catalyst iPhone case

Voorkom nattigheid met deze waterproof cases voor de iPhone

Ben je regelmatig in de buurt van water en wil je het zekere voor het onzekere nemen? Overweeg dan deze waterproof cases voor je iPhone. Handig in het (zwem)bad, tijdens watersport, op het strand of in de sneeuw. Kies uit waterproof cases van bekende fabrikanten en ontdek ook een goedkopere truc.

iPad mini 2021 hoesjes

Dit zijn de beste iPad mini-hoesjes

Ben je op zoek naar een iPad mini hoesje? In dit artikel zetten we de beste iPad mini-beschermhoezen voor je op een rij. Hoesjes voor de iPad mini 2019, maar ook voor eerdere modellen.

Nomad Leather Cases

iPhone 15 Pro hoesjes: met deze ben je goed beschermd

Op zoek naar een mooi hoesje voor je iPhone 15 Pro of iPhone 15 Pro Max? Er zijn al genoeg aanbieders die nu hoesjes hebben in leer, transparant kunststof of gerecycled materiaal, waardoor er keuze genoeg is. Bescherm je iPhone 15 Pro (Max) goed met deze backcovers, wallets en meer!

iPhone-cases 2023

Dit zijn de najaarskleuren 2023 voor iPhone-hoesjes

Het voorjaar komt eraan en misschien heb je wel zin om je iPhone weer eens in een nieuw hoesje te steken. Apple heeft nieuwe kleuren uitgebracht voor de iPhone 14-serie, maar alleen in siliconenrubber. Dit zijn de nieuwe kleuren voor het voorjaar 2023!

iPad accessoires 2022

iPad-hoezen: bekijk de beste bescherming voor je tablet

Welke iPad beschermhoezen zijn er? En welke iPad-hoes is het meest geschikt voor jou: een smart cover, een smart folio, toetsenbordhoes, sleeve of book case? In deze round-up zie je de belangrijkste modellen iPad-hoezen bij elkaar, met voorbeelden en suggesties.

MagSafe doorzichtig hoesje voor iPhone 14 Plus

Review: Apple's doorzichtige (MagSafe-)hoesje voor iPhone

Sommige mensen zullen het een Clear Case noemen, anderen een transparante case of zoals Apple het zelf noemt: 'Doorzichtig hoesje'. Je kunt ze kopen voor meerdere iPhone-modellen, zodat je de originele kleur van je IPhone kunt blijven zien.

Mujjo hoesje portret

iPhone 14 Pro hoesjes: deze wil je hebben

Op zoek naar een mooi hoesje voor je iPhone 14 Pro of iPhone 14 Pro Max? Er zijn al genoeg aanbieders die nu hoesjes hebben, waardoor er keuze genoeg is.

iPhone 14 hoesjes Apple

iPhone 14 hoesjes: deze zijn nu al te koop

Op zoek naar een mooi hoesje voor je iPhone 14 of iPhone 14 Plus of een van de andere modellen? Er zijn aanbieders die nú al hoesjes hebben, of die op het punt staan ze uit te brengen. Deze iPhone 14-hoesjes zijn nu alvast verkrijgbaar!