Archief voor 'beschermhoes'

iPhone SE hoesje Twelve South

Mooie hoesjes voor je iPhone SE 2022

Welke mooie hoesjes voor de iPhone SE 2022 zijn er zoal? Apple heeft eigen hoesjes uitgebracht, maar er zijn ook andere fabrikanten met beschermende cases. Sterker nog, het aanbod is misschien groter dan je denkt. Heeft jouw iPhone SE extra bescherming nodig? Dan vind je hier de beste hoesjes!

MagSafe iPhone 14 lentekleuren

Overzicht: MagSafe-accessoires voor je iPhone

Er zijn diverse MagSafe-accessoires te koop voor de iPhone 12- en iPhone 13-serie. Ze zijn speciaal gemaakt voor de magnetische MagSafe-aansluiting op de nieuwste iPhones. Dit is wat je bij Apple en externe fabrikanten kunt vinden!

MagSafe doorzichtig hoesje voor iPhone 14 Plus

Review: Apple's doorzichtige (MagSafe-)hoesje voor iPhone

Sommige mensen zullen het een Clear Case noemen, anderen een transparante case of zoals Apple het zelf noemt: 'Doorzichtig hoesje'. Je kunt ze kopen voor meerdere iPhone-modellen, zodat je de originele kleur van je IPhone kunt blijven zien.

Mujjo hoesje portret

iPhone 14 Pro hoesjes: deze wil je hebben

Op zoek naar een mooi hoesje voor je iPhone 14 Pro of iPhone 14 Pro Max? Er zijn al genoeg aanbieders die nu hoesjes hebben, waardoor er keuze genoeg is.

iPhone 14 hoesjes Apple

iPhone 14 hoesjes: deze zijn nu al te koop

Op zoek naar een mooi hoesje voor je iPhone 14 of iPhone 14 Plus of een van de andere modellen? Er zijn aanbieders die nú al hoesjes hebben, of die op het punt staan ze uit te brengen. Deze iPhone 14-hoesjes zijn nu alvast verkrijgbaar!

MacBook Pro-hoezen

Handige hoezen voor je MacBook Pro: de beste bescherming

Je zoekt een beschermhoes of sleeve voor je MacBook Pro? Wij hebben een paar mooie exemplaren voor je uitgezocht, passend bij elke smaak. De hoezen zijn geschikt voor de 13-inch, 14-inch en 16-inch MacBook Pro.

iPad Air 2022 in hoesje op een bank.

Deze iPad Air-hoezen zorgen voor bescherming van je nieuwe iPad

Kies je voor de iPad Air 2022, dan wil je die ook goed beschermen met een mooie hoes. In dit artikel zetten we de beste iPad Air-hoesjes op een rij. Of je nu een iPad Air 2022-hoes zoekt of bescherming voor je oude Air: je vindt ze in dit artikel.