Knab met Apple Pay.

Knab geeft je €5 cadeau als je betaalt met Apple Pay

De bank Knab heeft momenteel een actie voor Apple-gebruikers. Heb je een rekening bij de bank en betaal je met Apple Pay, dan krijg je €5 gestort. Het is niet de eerste keer dat een bank zo'n dergelijke actie op touw zet.

Knab geeft €5 cadeau bij Apple Pay

Sinds begin deze maand werkt Apple Pay ook bij Knab. Je kan daardoor met een betaalrekening (zowel particulier als zakelijk) met je iPhone en Apple Watch in winkels en apps betalen. Om de voor de bank nieuwe betaalmethode onder de aandacht te brengen, is er een nieuwe actie waarbij iedereen die met Apple Pay betaalt en zich van tevoren aanmeldt €5,- op de rekening gestort krijgt.


Om in aanmerking te komen voor de cashback van €5,-, moet je je eerst met je Knab-betaalrekening aanmelden via de website. Je hoeft alleen maar je naam en je IBAN-nummer op te geven vóór 15 juli. Je hebt tot 15 juli de tijd om dan minimaal drie keer met Apple Pay te betalen om de €5,- op je rekening gestort te krijgen. Hou er rekening mee dat de betalingen alleen meetellen die je doet nadat je je via de website hebt aangemeld. De actievoorwaarden bekijk je hier.

Voor de actie zijn zowel particuliere als zakelijke rekeningen geschikt. Het maakt niet uit met welk apparaat je met Apple Pay betaalt en of dat in een winkel of in apps of websites is. Zolang je maar je Knab Apple Pay-kaart gebruikt bij het afrekenen en je hebt je aangemeld voor de actie, krijg je binnen enkele weken het geld op de rekening gestort. In feite geeft de bank dus één maand gratis bankieren, want standaard betaal je als Knab-gebruiker €5,- per maand. Je kunt één keer met de actie meedoen, ook als je meerdere rekeningen hebt.

Eerdere acties met Apple Pay
In het verleden heeft ING ook een soortgelijke actie opgezet. Bij ING kreeg je echter €5,- iTunes-tegoed bij het gebruik van Apple Pay, in plaats van direct het geld op je rekening. Andere banken hebben (nog) geen acties in combinatie met Apple Pay. In de VS worden dit soort acties vaker gehouden, maar dan in combinatie met winkelketens.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 juni 2021, 16:55
Categorie Diensten
Onderwerp apple pay

Apple Pay

Apple Pay is Apple's eigen betaaldienst, dat sinds juni 2019 en november 2018 beschikbaar is in respectievelijk Nederland en België. Met Apple Pay kun je betalen met je iPhone, Apple Watch, iPad en Mac in zowel winkels als apps en webshops. In Nederland is Apple Pay beschikbaar bij de grootste banken. Lees hier alles wat je wil weten over Apple Pay!

Apple Pay
3 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.