iPhone 12 Pro camera

‘Alle iPhone 13-modellen krijgen LiDAR Scanner’

Het ziet ernaar uit dat Apple de LiDAR Scanner in alle iPhones van 2021 gaat stoppen. Bij de iPhone 12 zijn alleen de duurdere Pro-modellen voorzien van de speciale scanner om diepte te meten.

iPhone 13 krijgt LiDAR Scanner

Apple zou in alle toekomstige iPhone-modellen een LiDAR Scanner willen stoppen, in plaats van alleen de Pro en de Pro Max-modellen. Dat melden bronnen aan Digitimes. De LiDAR Scanner verscheen voor het eerst in de iPad Pro in maart 2020 en is sindsdien ook terug te vinden in de iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max. De LiDAR Scanner is een kleine sensor die de afstand tussen omliggende objecten kan meten. De scanner wordt in de iPhone voornamelijk gebruikt om sneller diepte te kunnen fotograferen. Ook is het dankzij deze scanner mogelijk om iemands lengte te meten.

Als de geruchten kloppen zou Apple opnieuw een premium-functie op naar alle modellen. Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt. Een goed voorbeeld hiervan is het OLED-display: aanvankelijk werden alleen de iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max uitgerust met een OLED-display, maar moest de gewone iPhone 11 het doen met een LCD-scherm. De huidige iPhone 12-modellen beschikken nu allemaal over een OLED-display.

De iPhone 13-serie zal waarschijnlijk weer gewoon in september verschijnen, zo blijkt uit eerdere geruchten. Er is deze keer geen sprake van een vertraging door COVID-19, zoals in 2020 het geval was.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 januari 2021, 17:39
Bron Bron Macrumors
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen 2021 iphone, iphone 13, lidar
Devices iPhone 13, iPhone 2021

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.