iPhone 13 Pro Max cameramodule in hoesje

Hoesje voor iPhone 13 Pro Max toont grotere cameramodule

Een pas gelekte foto toont een hoesje voor de aanstaande iPhone 13 Pro Max. Deze krijgt een veel grotere cameramodule, zo blijkt uit de foto.

De foto verscheen op het Chinese sociale netwerk Weibo en toont een iPhone 12 Pro Max in een hoesje voor de iPhone 13 Pro Max. Op die manier is goed het verschil te zien tussen de cameramodules. Er circuleren al dummy-modellen van de iPhone 13-serie en die geven meestal een goede indruk hoe het uiteindelijke design eruit gaat zien.


De cameramodules zijn bij de twee goedkoopste modellen iets verplaatst. Bij de Pro-modellen verwachten we een dikkere camerabult die bovendien een groter oppervlak in beslag neemt. Deze foto van een hoesje bevestigt het nog maar eens, maar het is uiteraard geen 100% bewijs. Als Apple in september de nieuwste iPhones van 2021 aankondigt weten we het zeker. Hoesjesmakers baseren hun eerste productieronde vaak op gelekte info en geruchten, om snel te kunnen leveren zodra de toestellen worden aangekondigd.

Uit schema’s die eerder werden ontdekt blijkt dat de aanstaande iPhones ook iets dikker worden. Dat de cameramodule groter wordt zou te maken hebben met de toevoeging van sensor-shift stabilisatie op alle modellen en een verbeterde ultragroothoeklens op de Pro-modellen.

Lees alles over de iPhone 13 camera en wat we kunnen verwachten op het gebied van fotografie op de aanstaande modellen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 juli 2021, 11:20
Bron Bron Twitter
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen camera, iphone 13, iPhone 13 Pro Max
Device iPhone 13 Pro Max

iPhone 13

De iPhone 13 is één van de nieuwe modellen die Apple in het najaar van 2021 uit gaat brengen. De iPhone 13 behoudt naar verwachting hetzelfde design als de iPhone 12, maar dan wel met een snellere chip, verbeterde camera, grotere batterij en mogelijk ook een kleinere notch. Er gaan ook geruchten over een always-on scherm in de iPhone 13. Lees hier alles over wat we al weten over de iPhone 13.

iPhone 13
7 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.