iPhone-wekker in iOS 17 met Standby

Reacties voor: Praat mee: deel hier je ervaringen met iOS 17 en iPadOS 17

Apple brengt iOS 17 uit! De download van iOS 17 staat bijna voor je klaar en als je je mening wil delen over de grote iPhone-update, dan moet je bij deze Praat mee zijn. Discussieer hier over de nieuwste iOS-versie.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 46 reacties

  1. Wat mij vooral opvalt is dat mijn iPhone 12 Pro Max merkbaar beter / sneller werkt sinds iOS 17.
    Met de hoop dat het nog verder geoptimaliseerd zal worden.

    Blij met de handige verbeteringen. Enige dat ik niet weet hoe te doen is notities aan elkaar linken.

  2. ze zijn laat…..moeilijk om de update 19:00 klaar te hebben staan…..

  3. Het staat klaar en ben aan het updaten!

  4. @henk: Het stond er letterlijk 1 minuut later op. Er is altijd wel wat te zeuren he?

  5. Heeft de definitieve iOS versie hetzelfde buildnummer als de laatste beta versie? Ik krijg de update op m’n telefoon niet binnen. Apple Watch liep een beta achter daar wel een update.

  6. @Dorus Otten: Ja zowel werk mobiel als privé mobiel kregen ook geen update

  7. Welke build is het? Dezelfde als de laatste RC beta? 21A329 ?

  8. Heb de RC vorige week al geïnstalleerd (zie geen update nu dus er zal niks veranderd zijn). Alles werkt vloeiend. Met name iPadOS is echt wel beter op m’n iPad Pro 2021. Op mn iPhone 14 Pro Max merk ik weinig verschil. Gewoon een fijne update.
    watchOS is wel mooi maar moet nog beetje wennen aan de lay-out.

  9. Origineel geplaatst door Roy

    Wat mij vooral opvalt is dat mijn iPhone 12 Pro Max merkbaar beter / sneller werkt sinds iOS 17.
    Met de hoop dat het nog verder geoptimaliseerd zal worden.

    Druk ergens op het scherm en blader naar de optie Voeg link in.

  10. Na de update naar iOS 17 geeft mijn Microsoft Authenticator app geen notificaties meer. Iemand anders ditzelfde probleem?

  11. IOS 17 geïnstalleerd, neemt 10,93GB in beslag op mijn iPhone 12 Pro Max. Systeemgegevens gebruikt 20,16GB. Normaal na het updaten is dit een flink stuk lager? Gaat dit nog gebeuren?
    Mijn iPhone is wel continu warm…

  12. @Harrie: Na herstart iPhone werkten de notificaties weer van MS Authenticator

  13. Iemand een idee hoe de nieuwe automatische boodschappenlijst werkt in iOS17? Lijkt erop dat deze in Nederlands niet werkt?

  14. Wat ik ook probeer. Mijn contactkaart wordt niet meegestuurd. Kan ook alleen kiezen voor alleen contacten of vraag altijd. Kan niet iedereen kiezen. Jullie ervaringen?

  15. @Jordi: Dat werkt inderdaad niet in het Nederlands.

  16. Facebook app doet het niet meer op de iPad na update van iOS 17

  17. Ik vind de aanwijzingen om wel of niet te updaten op sites niet met elkaar stroken. Soms is het advies zo snel mogelijk update doen voor de veiligheid . Op een ander moment is het heb je een oud spelletje wat het mogelijk niet doet na de update ; ga dan geen update doen. Ja dan ben je dus niet meer veilig. Ik weet wel dat je eerst nog een maand door mag op de oude, maar daarna is het toch echt verplicht wanneer je toestel het kan. Ik heb dat vorig jaar met mijn oude iPhone 8 geprobeerd op 15 blijven, op zeker moment stond er dat ik verplicht naar 16 moest, ja of geen beveiligings updates meer…..

  18. @Corine: Dat is best wel goed nieuws, gelijk even downloaden

  19. @iculture
    , ik zie geen optie om een lijst in herinneringen om te zetten in een shopping list zodat ie automatisch sorteert. Hulp?

  20. In jaren niet zo’n fijne eerste iOS release gehad! Een stabiele en goede update met mooie nieuwe functies. Vooral de snelheid op mijn iPhone 13 Pro Max is te merken.

  21. Hoe kan ik mijn watch ultra 1 Update. Ik ben in bezit van iPhone X en die valt buiten de update 17

  22. Erg onhandig dat je in Stand-By modus alleen je home-accessoires kunt bedienen als je iPhone ontgrendeld is. Zeker aangezien je de accessoires wél gewoon kunt bedienen vanuit het bedieningspaneel (zonder ontgrendeling). Kan me niet voorstellen dat dit de bedoeling is geweest.

    Verder moet ik heel erg wennen aan het feit dat je bij WatchOS 10 niet meer van Watchface kunt wisselen door simpelweg te swipen. Waarom zouden ze dat hebben gewijzigd?

  23. Het delen van een airtag lukt niet binnen het gezin. Naar een persoon buiten het gezin lukt wel. Iemand hier ervaringen mee?

  24. @Harrie: Vanmorgen toch nog notificatie gehad. Heb afgelopen vrijdag bijgewerkt naar laatste beta en geen update, dus ik vermoed zelfde versie.

  25. Ik kan mijn Airtags niet delen met mijn vrouw of zoon (Deelnemers gezin). Delen met een vriend lukt wel en hij kan zijn Airtags dan weer wel delen met mijn vrouw. Na het delen van de Airtag met mijn vrouw staat er “Niet gedeeld” terwijl er normaal “Wachten staat” tot dat het delen wordt geaccepteerd door de ontvanger. Nog meer mensen hier last van?

  26. Delen van airtags is wat lastig maar na herstart toestellen en reset imessage werkte het wel

  27. @Fer: Dit heb ik als eerste gedaan gisteren bij alle toestellen in het gezin, helaas zonder positief resultaat. Ik lees net op de website van Apple dat het delen van een Airtag met een kind in het gezin niet kan.

  28. ik heb de iPhone 14 maar zie de update niet, laatste update is 16.7 en telefoon geeft aan up-to-date te zijn.
    het is nu 19-09, heb wel de versie voor de iPad op mijn iPad gezet

  29. Op mijn iPhone 12 Pro is na de update het geluidje voor meldingen veranderd. Nu staan er onder Horen en Voelen diverse acties waar je een geluid aan kunt koppelen, maar niet die van een melding (whatsapp, X, nieuwssites). Iemand enig idee waar dit terug te zetten is in het vorige geluid (en hoe heet die)?

  30. Sinds de update naar ios 17 werkt messenger app niet meer op mijn iphone 13 pro,wel via de facebook app

  31. Bij het dicteren bijv. in een notitie of Whatsapp werkt het commando ‘nieuwe regel’ niet meer. Nieuwe regel wordt gewoon als tekst neergezet. Idem nieuwe alinea.

  32. 17 staat er pas sinds gisteren op, maar ik heb nu al de indruk dat mijn 12.9 M1 minder batterij vreet. Was ook wel heel hard nodig (2x/dag opladen bij redelijk intensief gebruik: voornamelijk Goodnotes, Timepage, Outlook en Teams voor vergaderingen is bijna niet werkbaar). Hopelijk blijft dit zo…

  33. Het neemt zo’n 10 GB ruimte in beslag, aanzienlijk meer dan eerst. Contact krijgt geen poster te zien wanneer ik bel. Standby modus vind ik erg fijn!

  34. Dan verwacht ik zoveel nieuwe features en andere veranderingen maar dan word ik toch elk jaar weer teleurgesteld..

  35. Na install van iOS 17 op iPhone 14 en 14 pro ziet mijn MacBook ze beide als nieuwe iPhone en laat me niet toe om reserven kopies terug te zetten. Alleen hele oude waardoor ik al mijn info en foto’s kwijt ben. Als ik mijn vrouw haar iPhone 11 op iOS 16.0${$| aansluit ziet Finder wel gewoon een gebruikte iPhone en kan dus ook gewoon een reserven kopie terug zetten van 2 dagen geleden. Iemand hier een tip voor?

  36. @Patrick: dat las ik ook inderdaad. Was mij nog niet duidelijk.

  37. @Roy: Apple heeft nieuwe geluiden bijgevoegd met ios 17 en zoals altijd verwijderen ze de oude, dat is onbegrijpelijk waarom ze elke keer dat doen. Wallpapers ook elke keer de goede worden verwijderd. Ik ben gelukkig nog op ios 16 en wacht zoals altijd met updaten. Weet iemand of ze die meldingen met vierkante blokken dat op vergrendel scherm soms voorkom met deze update eindelijk oplossen? Ik heb het al sinds ios 16!

  38. @Kirsten: bij zowel mijn vrouw als mij werkt het zien van je contact poster niet. Zij kan het instellen en aangeven of alleen contacten etc. Ik kan het wel aanmaken maar krijg de optie voor te delen niet. Blijft op uitgeschakeld staat, ondanks alles wat ik probeer.

  39. Ook bij mij werkt de boodschappenlijst niet. Daarnaast dacht ik dat “he Siri” ook in Nederland aangepast zou worden naar alleen “Siri”, maar ook dat werkt nog niet. Iemand hetzelfde probleem?

  40. @rik: Rik, de updateknop voor IOS 17 stond bij mij onderaan in het updatescherm, dus onder de up-to-datemelding.

  41. Delen van een Airtag met een lid uit het gezin werkt nu wel. Ik heb verder niks gedaan, het lijkt erop dat Apple dit vannacht server-side heeft opgelost.

  42. Gisteren zonder enig probleem de update geïnstalleerd. Vanochtend volle iPhone 11 mee naar het werk genomen en om 11 uur was telefoon helemaal leeg zonder dat ik deze gebruikt heb.

  43. Wat een #*}🤬update!!!!
    M’n (zakelijke) agenda verdwenen!
    Gelukkig weer ‘gevonden’!!
    Maar waarom???

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.