Rijbewijs en andere ID-bewijzen in Wallet in iOS 15.

Reacties voor: Deze 6 verbeteringen in iOS 15 maken de Wallet-app veelzijdiger

Niet voor iedereen
De Wallet-app heeft nieuwe functies gekregen in iOS 15. Je kan nu meer soorten kaarten bewaren en het beheren en toevoegen gaat ook makkelijker. Maar helaas kan niet iedereen daar meteen van profiteren.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -
14 reacties
 1. Waarom zou je je auto alarm af willen laten gaan?

 2. Ik krijg mijn pinpas in Wallet maar meer ook niet (wil geen thirdparty apps daarvoor gebruiken) Hoe krijgen jullie klantenkaarten in Wallet?

 3. Origineel geplaatst door Karst
  Ik krijg mijn pinpas in Wallet maar meer ook niet (wil geen thirdparty apps daarvoor gebruiken) Hoe krijgen jullie klantenkaarten in Wallet?

  Dar kan o.a. via de app Pass4wallet

 4. Origineel geplaatst door JK
  Waarom zou je je auto alarm af willen laten gaan?

  Veel voorkomende redenen:
  – ga naar een willekeurig pretpark, en zeker in de VS bij bijv Disney, en mensen gebruiken het om hun auto terug te vinden op de gigantische parkeerplaatsen. Letterlijk elke keer als we daar komen laat iemand wel zijn alarm af gaan.
  – Als je op de parkeerplaats of bijv in je straat wordt lastig gevallen. Op sommige autosleutels heet het zelfs de panic-button
  – om iemand af te schrikken die rond je auto aan het neuzen is. Bijv als je dat vanuit je huis ziet

 5. @JK: Dan hoor je waar die staat mocht je hem kwijt zijn op een hele grote volle parkeerplaats. Heel veel autoalarmsystemen ondersteunen dit al.

 6. @Flupke: even de deur van t slot met afstandsbediening werkt ook al ook geluidje bij. Heb zelf aparte groen naar geel uitstralende metallic auto met de 80 % zwarte witte en grijze auto s zie ik m altijd wel.

 7. @Leo: Dat noemt men parelmoer.

 8. Is het handig om een lijstje op te stellen met kaarten (die zonder Pass4wallet) in Wallet zijn op te nemen? Ik begin:

  Naast de bankpasjes van de meeste grote banken:

  Blokker
  iTunes kaart

 9. @Karst: Mediamarkt

 10. Wallet kan zo’n mooie handige tool zijn maar jammer genoeg uitvoering niet. Waarom kan je niet rechtstreeks elk pasje toevoegen zonder een externe app zoals Pass4Wallet? Kaarten van supermarkten gaat niet rechtstreeks. Ook andere app’s zoals StoCards, waarbij je daar dan weer vb het aantal punten kan zien je hebt gespaard kan niet,

  Nog een hekel punt: waarom kan je nu niet simpel zelf kaarten sorteren? Kan je vb een map maken met benaming supermarkten. Neen nu staan alle kaarten achter elkaar.

  Kaartjes die vervallen zijn verdwijnen zodat je makkelijker een overzicht hebt. Waar het nu niet zijn dat Wallet mijn Nespresso kaart hier ook mee inzet terwijl dit geen kaart is die vervalt.
  Maar zelf deze terugzetten dat gaat niet.

  Gevolg, ik heb kaarten in Wallet, kaarten in StoCard en die in de Wallet zijn dan nog eens een mengeling tussen kaarten die toegevoegd zijn met nuttige info op zoals klant sinds, … en kaarten via Pass4Wallet zonder intelligentie achter.

  En verder ja niet echt bij Apple te leggen maar betalen afhankelijk van de banken, geen ID, geen rijbewijzen, …

  Het kan mooi zijn maar voorlopig nogal soep achtig.

 11. Ik heb nog nooit zo veel reclame gekregen sinds ios15 er op staat.
  het is eender welke app ik gebruik.
  😔

 12. Het enige waar we om vroegen is de mogelijkheid om zelf namen aan de kaarten te kunnen geven…

 13. @Karst: In ons uitlegartikel over de Wallet-app vind je nog meer voorbeelden van apps die Wallet ondersteunen.

 14. De mogelijkheid om verlopen kaarten te doen verbergen is een mooie. Ik bewaar graag mijn oude toegangs- of boardingkaarten, maar het werd uiteraard een zooitje. Echter, toen ik in mijn wallet keek bleek een oude keert nog actief te staan, en niet verborgen te zijn. Handmatig lijk ik deze kaart niet te kunnen verbergen, danwel als verlopen te markeren.
  Nadat ik de functie verberg verlopen kaarten aan en uit zette, om dit probleem mogelijk te herstellen zijn er plots vijf kaarten die niet als verlopen worden bewchouwd! Hoe kan ik kaarten zelf verbergen cq als verlopen markeren, in plaats van verwijderen?!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.