iOS 15-concept van Parker Ortolani.

Reacties voor: Gerucht: ‘iOS 15 krijgt aangepaste vormgeving, verbeterde dark mode en foodtracking’

We weten nog maar weinig over iOS 15, terwijl de update al over een paar weken onthuld wordt. Een nieuwe bron beweert de update al gezien te hebben en deelt enkele nieuwe functies, zoals foodtracking en een verbeterde dark mode.
13 reacties
 1. Het zou toch mooi zijn als ze wat basis dingen oppakken, bijvoorbeeld het kunnen selecteren in welk account je een nieuw contact toevoegt in de vreselijk achterhaalde contacten app. En het kunnen delen van een Airtag met familie of vrienden (iets wat Tile veel beter geregeld heeft).

 2. Zou wel mooi zijn betere dark mode op de nieuwe iPad pro 12,9 inch aangezien die mini-led heeft.
  Nieuwe gezondheidsfuncties zijn altijd welkom.
  En ben ook benieuwd naar die nieuwe notificatie-center bij iOS 15.
  Misschien heeft Apple nog meer functies in petto. Zoals de wallpaper menu ding wat vorig jaar al gelekt was. Waar je wallpapers kon aanpassen naar een kleur of een Apple wallpaper.

 3. @Strebor: Selecteren in welk account je het op slaat, je heb 1 icloud account op je telefoon maar ?

 4. Leuk een nieuwe iOS. Ik blijf met mijn iPhone 7 maar op iOS 14 want hij lagt al behoorlijk als die een beetje moet multitasken (muziek afspelen en ondertussen iets anders doen)

 5. @Strebor: Eens! Een grote misser dat ik niet eens uit account kan kiezen wanneer ik contact toevoeg, dat kan alleen op de Mac. (Soms is het voor gezamenlijk gebruik en soms voor mezelf)

 6. Waarschijnlijk zak de focus liggen op nieuwe emoticons…

 7. Het zou tof zijn dat je ervoor kan kiezen dat de hele interface van je iPhone zich aanpast aan je achtergrond

 8. Origineel geplaatst door Strebor
  Het zou toch mooi zijn als ze wat basis dingen oppakken, bijvoorbeeld het kunnen selecteren in welk account je een nieuw contact toevoegt in de vreselijk achterhaalde contacten app. En het kunnen delen van een Airtag met familie of vrienden (iets wat Tile veel beter geregeld heeft).

  Het ontbreken van het selecteren van een account is inderdaad een gemis. Ik moet echt opletten op welk apparaat ik mijn contactgegevens toevoeg. Op de iPad staat dat standaard ingesteld op mijn zakelijke account, op mijn iPhone is dat privé. Het wordt tijd dat dat anders gaat inderdaad.

 9. @Peter: Gewoon eens resetten met ios15 naar fabrieks settings via iTunes, dat die dan ios15 er schoon op zet.

  Zelfs mijn oude SE schokt en hapert niet eens

 10. @Dennisx]: Nope, ik heb diverse Google Workspace accounts voor diverse bedrijven/organisaties/privé. Ieder account zijn eigen set contacten, keurig in sync op iPhone, Mac en webmail.

  De contacten app op iOS kan prima overweg met de diverse accounts, maar als je een nieuw contact toevoegt, kun je niet kiezen in welk account het wordt geplaatst. Je moet eerst het standaard account in de instellingen aanpassen 🤬

 11. Prima hoor. Ik mis helemaal niks in IOS 14. Gebruik 70% waarschijnlijk toch nooit.

 12. Hopelijk komt er ooit een verbetering in de Wallet app van Apple.
  In plaats van via externe app’s pasjes toe te voegen zou dit via Wallet zelf moeten lukken. Ook mis ik het kunnen sorteren van pasjes op categorie die je zelf kan aanmaken vb. Supermarkt, doe het zelf zaken, Lifestyle, … Nu is het een en al pasjes op een rij achter elkaar.

 13. Wat ook heel hard nodig is:

  Bescherming tegen SMS berichten van onbekende nummers (met links (naar malware)). Je zou een vette waarschuwing moeten krijgen dat dit bericht van een onbekend nummer komt, en links in berichten van onbekenden zouden onactief moeten worden, zodat je niet zomaar naar malware links wordt gestuurd.

  Uiteraard zouden whatsapp, telegram, messenger en andere berichtendiensten dit moeten doen, maar dat staat los van iOS.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.