iOS 14 privacy.

Praat mee: deel hier je ervaringen met iOS 14 en iPadOS 14

Na maanden van testen is vanavond het moment: iOS 14 en iPadOS 14 komen beschikbaar! Praat hier mee met andere iCulture-lezers en deel je ervaringen met de updates voor iPhone en iPad.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iOS 14 downloaden: deel hier je ervaringen

Je hebt er misschien al lang naar uitgekeken en omstreeks 19:00 is het zover: je kan vanaf dat moment iOS 14 installeren. Ook iPadOS 14 is vanaf dat moment beschikbaar. Deze nieuwe Praat mee is de beste plek om te discussiëren over het downloaden van iOS 14. Weet je nog helemaal niet wat er nieuw is of wil je meer lezen voordat je iOS 14 gaat downloaden, dan lees je meer in dit artikel.

Of je nu al vanaf het eerste moment de beta geïnstalleerd hebt of je leest nu pas voor het eerst over iOS 14: voor iedere iPhone-gebruiker is de jaarlijkse grote update belangrijk. Het brengt allerlei nieuwe functies, verbeteringen voor je privacy en nog veel meer. In onze video bekijk je alvast onze favoriete verbeteringen, zodat je in een minuut op de hoogte bent.

De exacte stappen voor het installeren van de update, vind je onder andere in ons artikel over het installeren van iOS 14. Zorg altijd eerst voor een goede iPhone-backup. Twijfel je of je favoriete apps wel werken? Dan raden we aan om nog even te wachten met de update en de reacties onderaan dit artikel in de gaten te houden. Heb je de update wel al geïnstalleerd? Laat vooral weten tegen welke problemen je aanloopt.

Heb je last van problemen en bugs in iOS 14? In ons aparte artikelen lees je wat de mogelijke oplossingen zijn voor veelvoorkomende problemen. Werkt iets niet goed in watchOS 7? Ook daar hebben we een apart artikel voor genaamd watchOS 7 bugs en problemen.

Ga je vanavond de update installeren? Lees dan ook even onze eerdere artikelen:

Of lees deze artikelen over iPadOS 14:

Lukt het installeren van iOS 14 niet? Lees dan onze tips voor het oplossen van installatieproblemen van iOS-updates. De meestvoorkomende problemen kun je via de tips in dit artikel oplossen.

Let op: houd de reacties on-topic, concreet en overzichtelijk voor anderen. Persoonlijke statusupdates of je download gestart/gelukt is, voegen niets toe aan de discussie. Ook kan het iets langer duren voordat de update zichtbaar is. Ook dit hoef je niet te melden. Deze reacties worden verwijderd..

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 september 2020, 12:46
Categorie iOS
Onderwerpen iOS 14, iPadOS 14
Software iOS 14, iPadOS 14

iOS 14

iOS 14 is de aankomende grote software-update voor de iPhone, die in het najaar van 2020 beschikbaar komt. Apple heeft de update aangekondigd tijdens de WWDC 2020. De belangrijkste iOS 14-functies zijn een nieuw beginscherm, interactieve widgets, verbeteringen voor HomeKit en de nieuwe Appfragmenten (ook wel App Clips genoemd).

iOS 14

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.