Apple Watch SE

Praat mee: deel hier je ervaringen met watchOS 7

Het is zover: je kunt eindelijk de nieuwe functies in watchOS 7 gaan testen! Praat hier mee met andere iCulture-lezers en vertel je ervaringen met deze update voor je Apple Watch.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

watchOS 7 downloaden: deel hier je ervaringen

Als je niet de beta kon of wilde downloaden is nu het grote moment aangebroken. Rond 19:00 uur komt eindelijk de langverwachte final van watchOS 7 uit. Je bent door het Apple-event van eerder deze week misschien extra benieuwd geworden naar de nieuwe functies. Biedt het genoeg om nog even door te gaan met je huidige Apple Watch? Of moet je echt die Apple Watch Series 6 hebben? Vanavond kun je de proef op de som nemen en al bezitter van een Apple Watch Series 3 of nieuwer de update installeren.


Dit is de beste plek om je ervaringen te delen: vertel anderen of het downloaden en installeren is gelukt en of je tegen problemen aan bent gelopen. Of misschien ben je wat voorzichtiger en wil je liever kijken wat anderen te zeggen hebben om te bepalen of jij het aandurft om ook de sprong te wagen.

Heb jij last van bugs en problemen in watchOS 7? Lees dan ook ons aparte artikel, waarin je enkele oplossingen voor veelvoorkomende problemen vindt. Ook voor problemen met iOS 14 hebben we een apart artikel.

Bekijk ook

watchOS 7 bugs en problemen: dit zijn mogelijke oplossingen

watchOS 7 geeft sommige Apple Watch-gebruikers flink wat problemen. Zo loopt de batterij sneller leeg en worden workouts niet altijd goed opgeslagen. In dit artikel verzamelen we veel voorkomende problemen en bugs in watchOS 7.

Bekijk ook:

Bekijk ook

Zo bereid je je voor op het installeren van watchOS 7

watchOS 7 is de grote aankomende update voor de Apple Watch. Maar voordat je wachOS 7 gaat installeren, moet je met een aantal zaken rekening houden. Lees daarom dit stappenplan voor de installatie van watchOS 7.

Let op: houd de reacties on-topic, concreet en overzichtelijk voor anderen. Persoonlijke statusupdates of je download gestart/gelukt is, voegen niets toe aan de discussie. Ook kan het iets langer duren voordat de update zichtbaar is. Ook dit hoef je niet te melden. Deze reacties worden verwijderd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

watchOS 7

watchOS 7 is de grote software-update voor de Apple Watch, die in het najaar van 2020 verscheen. De update bevat de langverwachte slaapfuncties, nieuwe en verbeterde wijzerplaten, een handenwasfunctie en nog veel meer. Lees hier meer over de update en een overzicht van alle watchOS 7-functies. Deze update is in 2021 opgevolgd door watchOS 8.

watchOS 7
95 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.