Wonderlust iPhone-event

Reacties voor: iCulture peilt: naar welke aankondiging van het iPhone 15-event kijk jij het meest uit?

Het iPhone-event staat bijna voor de deur, dus wij zijn vooral benieuwd naar welke aankondiging jij het meest benieuwd bent. Stem daarom in deze nieuwe editie van de iCulture peilt over Apple's Wonderlust-event van 12 september!
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Zou graag weer een nieuwe mini zien. 🙂 Vind de andere toestellen toch echt te groot.

  2. Wat ik eruit kan halen, is de behuizing van de 15 Pro (Max) die van titanium is, verder zie ik dat de blauwe kleur weer wordt gebruikt en dat USB-C zijn intrede doet.

  3. Geen één eerlijk gezegd

  4. Ik ben benieuwd naar de prijsdaling van de Iphone 14 pro, na onthulling van de 15 🙂

  5. Ben benieuwd naar de nieuwe Imac !

  6. Ik hoop dat er een nieuwe AppleTV uitkomt!
    Daar ben ik nu al een tijd op aan het wachten.

  7. Ik twijfel tussen de iPhone 15 Plus en iPhone 15 Pro Max.

  8. Ik bestel gelijk de iPhone 15 Pro. Zeker niet de 15 Pro Max. Ik had de 14 pro Max, prima ding was dat, maar toch snel moeten verkopen omdat hij echt te lomp en te zwaar was. Ik kreeg er enorm last van mijn duim van.
    Daarnaast is het verschil in schermgrootte eigenlijk minimaal, telefoons hebben nu eenmaal geen laptop schermen. Hoog marketing gehalte aangezien we het hebben over 0,6 inch verschil. Ik gebruik nú tijdelijk mijn oude XS en moet zeggen erg fijn formaat!

  9. Nu is de Iphone al behoorlijk compleet maar als ik de grote camera gebruik zou het fijn zijn als ik een klein schermpje had zodat ik kan zien wat ik doe.
    Net zoiets als bij de DJI Osmo. Mag simpel zijn maar dan zie je wel hoe je de Iphone richt.

  10. Origineel geplaatst door Peter

    Zou graag weer een nieuwe mini zien. 🙂 Vind de andere toestellen toch echt te groot.

    ik ook, maar heb de mini 13 een hoop dat die wel nog een een jaar of zes te gebruiken zal zijn. Nog tot (misschien en met) iOS 21 hij loopt nu op 16 zal iig 17,18,19,20 kunnen dat is 4 jaar plus dan nog makkelijk 2 jaar met alleen beveiliging. Misschien dat men in de toekomst kiest voor een kleine se , dat kan voor mijn gevoel beide kanten op. Dat het wel of niet gebeurd. Voorlopig , ( komende 2 jaar) zie ik iig geen mini se komen. Denk eerst nog keer een se op basis van vrij grote iPhone. Wat vooruitgang betreft op iOS beetje hetzelfde als overal bij Apple het zijn overal mini stapjes bij de hardware ook. Koek is beetje op denk ik. Ik persoonlijk vind dat ze op moeten houden met jaarlijks nieuwe horloges iPad s iPhone s en misschien ook niet meer elk jaar hele nieuwe iOS versie, kunt best twee jaar met punt zoveel updates

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.