AirPods Pro met emoji inscriptie

Je kunt nu een emoji op je AirPods-doosje laten graveren

Het is nu mogelijk om een emoji op je AirPods te laten graveren. Ook zijn er nu grotere letters beschikbaar voor de gegraveerde tekst.

AirPods met emoji

Wil je AirPods kopen, dan ben je vaak beter af bij andere winkels dan bij Apple. Elders betaal je vaak minder, maar je loopt daarmee wel één uniek extraatje mis: bij Apple kun je je AirPods gratis laten graveren met een naam of persoonlijke boodschap. Dat kan een leuk idee zijn als je er een persoonlijk cadeautje van wilt maken, of wanneer je je AirPods-oplaaddoosje wat minder aantrekkelijk wil maken voor dieven. Vanaf nu heb je meer keuze uit inscripties.


Je krijgt de nieuwe graveeropties te zien als je een AirPods-setje uitkiest en vervolgens klikt op ‘Maak ’m gratis persoonlijk’. Je kunt een datum, naam, initialen en nu ook een emoji erop laten zetten. Helaas is het niet te combineren en mag je maar één emoji uitkiezen.

AirPods Pro met emoji inscriptie

Je kunt dus geen naam met een emoji combineren, of meerdere emoji achter elkaar zetten. Ook kun je niet een willekeurige emoji invoegen via het toetsenbord, maar je bent beperkt tot een collectie van 31 stuks, waaronder de bekende Animoji-karakters eenhoorn, kip, muis en drol.

AirPods Pro met emoji inscriptie

Verder is het zo dat de nieuwe inscripties maar in een beperkt aantal regio’s beschikbaar zijn, waaronder Nederland, de VS, Japan, Canada en Australië. Je moet hiervoor wel een tweede generatie AirPods of de AirPods Pro kopen. De eerste generatie AirPods lukt niet meer, omdat Apple deze niet meer verkoopt. Bij Apple betaal je er vanaf €179 voor. Al in bezit van AirPods? Dan zou je eens bij winkels kunnen kijken die allerlei voorwerpen kunnen graveren. Mogelijk weten ze ook raad met AirPods.

https://www.iculture.nl/apple-accessoires/airpods/kopen/

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
3 januari 2020 om 19:33
Onderwerp
Categorie
Accessoires

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels drie generaties van de AirPods uitgebracht, met de AirPods 2021 als nieuwste model. Er zijn ook andere speciale modellen, zoals de AirPods Pro en AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, zit het met draagcomfort, hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips of ga AirPods vergelijken. Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods
10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.