Apple Watch Series 9 review van The Verge

Reacties voor: Apple Watch Series 9 en Apple Watch Ultra 2: de eerste hands-on ervaringen staan online

Apple heeft de Apple Watch Series 9 alvast aan een aantal YouTubers en reviewers gegeven. In deze round-up lees je de eerste reviews van de Apple Watch Series 9 en de Apple Watch Ultra 2.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. De nieuwe S9 SiP chip in de Apple Watch is een (niet benoemde) eerste stap richting A.I. bij Apple. Apple heeft de filosofie dat A.I. en een LLM op een apparaat moet plaatsvinden en zo min mogelijk gebruik moet maken van een externe Cloud. Deze S9 SiP is daartoe in staat al is het de eerste generatie en vooral voor Apple om vooralsnog alleen veldtesten uit te voeren. Ze werken in ieder geval met een heel groot en kundig team achter de schermen aan deze technologie en hanteren dus een totaal andere filosofie dan bijvoorbeeld Microsoft en vooral Google. Apple wil privacy bovenaan de lijst van USP’s zetten bij hun A.I. diensten straks.
    Ik verwacht dat ze in februari of in juni grotere aankondigen doen qua A.I..

    Oh ja, en waarom dan in de Apple Watch deze chip? Volgens mij omdat ze vooral de health app willen koppelen aan a.i. (jouw gezondheid meten, koppelen aan voedingsadvies, slaapadvies etc.).

    Hopelijk worden ze nooit goede vriendjes met verzekeraars. Of nog erger, zelf een verzekeraar. Ze zijn tenslotte ook al ‘s werelds grootste fintech nu….

  2. Ik heb de Apple Watch Ultra 2 besteld, omdat ik na de serie 6 een keer een hele andere Watch wilde, maar wel van Apple.

  3. Kom ivm Apple aub niet met milieu dingen af, want daar doe ik gelijk hun broek mee uit.

    Verder had ik door mijn job als technicus wel erg veel zin om dit jaar de Ultra aan te schaffen wegens de verlaagde prijzen.

    Ik las geruchten dat komend jaar een en ander op tafel ligt ter gelegenheid van de Watch 10.
    Betere batterijduur en bloeddruk meter. Mijn AW6 nog maar een jaartje langer houden. Zolang hij werkt…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.