Apple Watch Series 7 renders in blauw en groen.

Apple Watch Series 7 en nieuwe Macs verschenen in Euraziatische database

Apple heeft nieuwe Apple Watch-modellen en Macs geregistreerd bij de Eurasian Economic Commission. Het gaat in ieder geval om de Apple Watch Series 7, die gepland staat voor komend najaar.

Vanwege wettelijke verplichtingen moet Apple de modellen tijdig melden bij de genoemde organisatie. Via de Euraziatische database lekken regelmatig nieuwe producten uit. Het gaat bij de Apple Watch om de volgende codenummers: A2473, A2474, A2475, A2476, A2477 en A2478, zo ontdekte Consomac.


De verwachtingen zijn dat de Apple Watch Series 7 een nieuw design krijgt en in nieuwe kleuren verkrijgbaar zal zijn, waaronder groen. Uit de registratie is echter weinig af te leiden over de technische specs of het uiterlijk. De registraties zijn echter wel het bewijs dat Apple bijna klaar is met de nieuwe producten. De aanstaande iPhones waren al eerder ‘klaar’: in juni verschenen ze in de Euraziatische database.

Ook nieuwe Macs gesignaleerd
In de Euraziatische database zijn ook nieuwe Macs gevonden, maar daaruit is nóg minder goed af te leiden om welke modellen het gaat. Waarschijnlijk hebben we hier te maken met de M1X MacBook Pro’s met een schermformaat 14-inch en 16-inch. Er gaan al maanden geruchten over nieuwe modellen, die nu geregistreerd staan onder de nummers A2442 en A2485.

Daarnaast staan er enkele bestaande Mac-modellen in, die alleen zullen worden voorzien van nieuwe software maar technisch verder hetzelfde zijn. Eerder vandaag schreven we welke Mac-modellen er tot eind 2022 waarschijnlijk zullen verschijnen. De MacBook Pro is daarbij als eerstvolgende aan de beurt en de Mac Pro als laatste.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

15 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.