iPhone 13 Pro kleuren

Ze komen eraan: Apple registreert zeven iPhone 13-modellen in Eurasian-database

Apple heeft de nieuwe modelnummers voor de iPhone 13 geregistreerd in delen van Europa. Ze zijn verschenen in de Euraziatische Economische Commissie, waar regelmatig nieuwe producten uitlekken.

Apple en andere bedrijven moeten nieuwe aankomende producten registreren bij de Eurasian Economic Commission, een organisatie die verantwoordelijk is voor de registratie van nieuwe producten in landen als Rusland, Armenië en Kazachstan. Via deze database lekken vaak nieuwe producten uit, omdat ze al geregistreerd worden voordat ze überhaupt aangekondigd worden. Deze keer heeft Apple de iPhone 13-modellen geregistreerd, met zeven bijbehorende modelnummers.

Eurasian registratie van iPhone 13

Het is geen verrassing dat Apple de iPhone 13-modellen nu al geregistreerd heeft. Exact een jaar geleden gebeurde hetzelfde bij de registratie van de iPhone 12. Maar waar het toen ging om negen modellen, zijn er nu zeven modellen vastgelegd. Maar dat betekent niet dat er minder modellen komen: één iPhone 13-model kan meerdere modelnummers hebben, omdat er bijvoorbeeld een speciale versie voor een land in Azië is. In totaal waren er afgelopen jaar zestien modelnummers en dat zal naar verwachting dit jaar niet anders zijn.

Dit zijn de nummers die Apple nu al geregistreerd heeft:

  • A2628
  • A2630
  • A2634
  • A2635
  • A2640
  • A2643
  • A2645

Registratie EEC iPhone 13.

Opvallend aan de registratie is dat de toestellen draaien op iOS 14, terwijl Apple nieuwe iPhones altijd uitbrengt met de nieuwste versie van iOS. In het geval van de iPhone 13 is dat dus iOS 15. Vermoedelijk gebruikt Apple voor de registratie speciaal gemaakte versies van iOS 14, ook om te voorkomen dat er via de registratie nieuwe functies uitlekken in iOS 15 die alleen op de nieuwe iPhones te gebruiken zijn.

Apple gaat naar verwachting opnieuw vier iPhones uitbrengen. De belangrijkste verbeteringen zijn 120Hz-display op de Pro-modellen, verbeterde camera’s, een kleinere notch, een snellere chip en een verbeterde batterij. Lees ook ons overzicht van de iPhone 13 met de verwachtingen van het nieuwe model.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 juni 2021, 10:23
Bron Bron Consomac
Via Via 9to5Mac
Categorie iDevices
Onderwerpen 2021 iphone, iphone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max
Devices iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 2021

iPhone 13

De iPhone 13 is één van de nieuwe modellen die Apple in het najaar van 2021 uit gaat brengen. De iPhone 13 behoudt naar verwachting hetzelfde design als de iPhone 12, maar dan wel met een snellere chip, verbeterde camera, grotere batterij en mogelijk ook een kleinere notch. Er gaan ook geruchten over een always-on scherm in de iPhone 13. Lees hier alles over wat we al weten over de iPhone 13.

iPhone 13
8 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.