Reacties voor: Alle banken van de Volksbank nu met Apple Pay: nu ook beschikbaar bij SNS

Het heeft lang geduurd: wanneer zou de Volksbank Apple Pay ondersteunen? Na ASN en RegioBank eerder deze maand, ondersteunt nu ook SNS Bank Apple Pay. Al meer dan twee jaar geleden gaf de Volksbank aan met Apple in gesprek te zijn over het aanbieden van Apple Pay.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 112 reacties

  1. (Red.) De Volksbank heeft bevestigd dat Apple Pay ondersteund gaat worden. Het artikel is hiervoor geactualiseerd en opnieuw gepubliceerd.

  2. Mocht ook wel eens een keertje.
    Nu de volgende vraag: wanneer?

  3. @Redactie iCulture.nl: Dan kan ik eindelijk mijn laatste rekening bij ING gaan opheffen! Ik kán niet wachten…

  4. Net op tijd, ik wilde mijn rekening al gaan opzeggen

  5. Yes! Finally!!

  6. Beter laat dan nooit. Volksbank had de afgelopen jaren even andere prioriteiten, lijkt me.

    Goed werk.

  7. Ik heb mijn rekeningen twee jaar geleden al opgezegd bij SNS omdat ze Apple Pay niet ondersteunen. Ik zit nu bij de ING en dat bevalt prima! Temeer omdat SNS achterloopt met vernieuwingen.

  8. Beste nieuws sinds tijden!

  9. Das toch wel heel erg laat hier in spanje kon je apple pay al in 2016 gebruiken en dit is nu al volledig ingeburgerd zo erg eigelijk al dat ik nooit geen contant geld meer op zak heb

  10. Heeft het nog nut dat ze Apple Pay gaan aanbieden? Deze markt is al verdeeld en wat nu nog aan cliënten naar hen overstapt is volgens mij peanuts. Kosten en baten zijn mijn inziens niet in verhouding voor de Volksbank.

  11. Origineel geplaatst door @8jeT
    Heeft het nog nut dat ze Apple Pay gaan aanbieden? Deze markt is al verdeeld en wat nu nog aan cliënten naar hen overstapt is volgens mij peanuts. Kosten en baten zijn mijn inziens niet in verhouding voor de Volksbank.

    Of juist wel wanneer diegenen die nu weg zijn gegaan bij De Volksbank-banken hebben aangegeven dat ze overgestapt zijn vanwege geen Apple Pay.
    En tsja… dan moet je toch iets als bank. En wordt er wat gedaan met de klantenfeedback 😁

  12. @@8jeT: Het is voor de 1,6mln betaalrekeningen een handige toevoeging.

  13. @@8jeT: ja je voorkomt mogelijk weglopers en je kunt mensen krijgen die vanwege het milieu verhaal naar asn willen maar het vanwege het missen v Apple Pay niet doen

  14. @René: Ik vind het zo moeilijk om te geloven dat mensen ING bevalt, of dat ze gewoon niet beter weten:
    https://eerlijkegeldwijzer.nl/bankwijzer/banken/ing-bank/

    Als je die resultaten naast SNS legt lijkt het me een no brainer. SNS scoort op werkelijk elk vlak beter.

  15. Dat ze in gesprek zijn, en het in de toekomst gaan ondersteunen roepen ze nu al een jaar wanneer je er contact over op neemt. Ben meer geïnteresseerd in een datum dat het te gebruiken is. Aanpassing van de apps en back-end kan nog weer eens maanden gaan duren. Maar er gloort HOOP aan de horizon👍

  16. @René: ik zou de recensies maar es lezen over de ING, wordt je niet vrolijk van

  17. @Rudi: ach ik ben sinds de vroege jaren 80 bij ze , en bij de voorlopers van, bevalt prima! Ervaringen van anderen heb ik niks mee van doen

  18. Hoera 🥳

    Nooit overwogen over te stappen, maar lang gewacht op dit nieuws. Zou toch voor december geregeld moeten kunnen worden

  19. Ik heb zelf voor de zomer de deadline al gezet op 31 december. Als ze dan nog steeds geen Apple Pay aanbieden dan ben ik weg. Geen behoefte aan een bank wat niet begrijpt hoe de toekomst eruit ziet.

  20. Origineel geplaatst door Tim
    @[René](#comment-879402): Ik vind het zo moeilijk om te geloven dat mensen ING bevalt, of dat ze gewoon niet beter weten:

    Als je die resultaten naast SNS legt lijkt het me een no brainer. SNS scoort op werkelijk elk vlak beter.

    Behalve op vernieuwing dus. Daar lopen ze hopeloos achter op de concurrenten.

  21. @Rudi: Je leest bijna altijd alleen maar slechte recensies en nooit goede. Ben al sinds de Postbank later ING is geworden nooit problemen.
    De app werkt echt ideaal en veel leuke snufjes zoals vooruit kijken(welke rekeningen etc komen er aan) betaald (tikkie) verzoekjes versturen meerdere rekeningen in 1 app.

    Daarbij ook wel eens winkel geweest altijd keurig geholpen, nee geen andere bank voor mij dan de ING.

    @Arie Klerk: Je had ook rekening bij 1 van andere waardeloze ouderwetse banken kunnen opzeggen, rabobank/ abn zijn al stuk beter en de ing al helemaal zowel medewerkers als de app werkt echt ideaal.

  22. Origineel geplaatst door RedBeard
    Ik heb zelf voor de zomer de deadline al gezet op 31 december. Als ze dan nog steeds geen Apple Pay aanbieden dan ben ik weg. Geen behoefte aan een bank wat niet begrijpt hoe de toekomst eruit ziet.

    De toekomst waarin alles afhankelijk is van een paar big tech bedrijven, en diezelfde bedrijven op iedere gedane transactie een percentage afromen.
    Ik snap de terughoudendheid van De Volksbank wel. Maarja, ze hebben geen keus.

  23. @X.: Beetje laat toch? Waarom zou ik nu terug gaan dan?

  24. Origineel geplaatst door PLI
    @X.: Beetje laat toch? Waarom zou ik nu terug gaan dan?

    Dat zeg ik niet.
    Alleen dat het ernorm lang duurt. De eerste stap is gezet [het komt], nu wachten op de tweede fase [wanneer??]

  25. Origineel geplaatst door Erwin NW
    Dat ze in gesprek zijn, en het in de toekomst gaan ondersteunen roepen ze nu al een jaar wanneer je er contact over op neemt. Ben meer geïnteresseerd in een datum dat het te gebruiken is. Aanpassing van de apps en back-end kan nog weer eens maanden gaan duren. Maar er gloort HOOP aan de horizon👍

    Als dit nieuws zo groots naar buiten komt, mag je er wel vanuit gaan dat het er over 6 weken is. 😉 Daaag ABN, ING en Rabo. Een groene bank met ApplePay!!!

  26. Helaas nog niks… schiet nog altijd niet erg op…

  27. @Ramonsterrr: Nee, helaas. Ik zou ook wel iets van een datum willen horen.

  28. Ik wacht ook vol ongeduld tot er eindelijk eens iets bekend gemaakt wordt…

  29. Ein-de-lijk.. sinds ik de tip had gelezen hier schrijf altijd mijn reviews als de Regio Bank app erom vraagt. Altijd 1 ster en de wens om Apple Pay. Zouden ze dan toch luisteren?

  30. SNS kom op nou, ga mee met de tijd! we wachten al zo lang! do SOMETHING

  31. laatste weken hoopte ik dat het eventueel wat sneller zou gaan, nu aangekondigd is dat Payconiq stopt per 1-1-2022 hoop ik dat op z’n laatst Apple Pay dan ook actief is.
    we zijn inmiddels 2,5 maand verder maar geen nieuws nog, als er op 1 december niks bekend is stap ik over naar OpenBank voor Applepay .

    de Volksbank laat hier een grote kans liggen dit snel op te pakken en af te ronden, dit gaat ze straks meer klanten kosten als dit te lang duurt.

  32. Dit was een bericht van 8 september. Het is nu eind November. Hoe lang nog??

  33. Origineel geplaatst door Florian Van Koekenberg
    Dit was een bericht van 8 september. Het is nu eind November. Hoe lang nog??

    Het duurt te lang . Veel te lang , dat wordt overstappen als ze het niet binnen nu en een paar weken voor elkaar hebben. Als Kerst cadeau stap ik over naar een andere bank dan

  34. Het werd ook wel tijd.

  35. (Red.) Artikel bijgewerkt met status van Apple Pay bij de Volksbank.

  36. @Arie Klerk: Ik had allang m’n rekening bij de Volksbank opgezegd 😂

  37. Naar verluidt is er morgen ochtend om 8u (Britse tijd; 9u bij ons) een launch window voor nieuwe banken om live te gaan met Apple Pay. kans is klein, hoe dan ook, dat Volksbank er bij zit. Maar als dat het geval is, hoorde je het hier van mij als eerste.

  38. Begint meer een lachtertje te worden én inderdaad een gênante vertoning dit!!

  39. Ze maken je al 2 jaar lang blij met een dooie mus! Zie het wel een keer verschijnen. Ze nemen hun klanten gewoon niet serieus!

  40. Voor mij heeft het te lang geduurd. Overgestapt en rekening opgezegd.

  41. @SNS-apple-pay: Inderdaad SNS, de hoogste tijd, of jullie zijn een klant kwijt!
    SNS praat er wel over, maar doet uiteindelijk NIETS!

  42. SNS is zo goed als failliet, alle vernieuwingen zijn op de lange baan geschoven! Denk aan Instant SEPA, eerder genoemde betaaldienst, enz.

    De enige reden dat deze bank(en) nog bestaat is omdat de staat aandeelhouder is nadat SNS ook leuk meedeed aan wat de financiele crisis veroorzaakte. Dus er is in feite weinig hoop, en de staat zal niet toestaan dat SNS gaat investeren in diensten terwijl ze de schulden nooit hebben terugbetaald. ABNAMRO zat in diepere problemen maar door verstandig beleid en afstoten van onderdelen heeft deze bank wel de steun terugbetaald plus de overheid heeft die aandelen voor winst verkocht.

    Kunt wachten op SNS tot we een ons wegen, maar waar t over zou moeten gaan is SNS de rug toekeren en naar een andere bank gaan: probleem opgelost. Of wachten tot de staat zijn geduld verliest en SNS laat omvallen, zou niet eens een deukje slaan in de financiele sector

  43. Wacht ook al zo lang op apple pay bij sns als tussen oplossing maar naar openbank gegaan. Stort dan daar mijn geld op dat ik apple pay kan gebruiken. Wel raar dat sns vorig jaar al 2 keer prijsverhoging doet dit jaar ook al weer prijsverhoging. Maar geen apple pay ook ook geen muntgeld en briefgeld storten. Bij geldmaat Vraag mij dan wel af waar die prijsverhoging in zit.

  44. @BK: Beetje gefrustreerd?

  45. De Nederlandse banken zijn niet de meest innovatieve. Om ideologische redenen ooit overgestapt naar Triodos. Ook daar zwabberen de plannen van “we denken er over na”, via “we hebben het niet op de planning”, naar “we verwachten het op z’n vroegst in 2023”

  46. Origineel geplaatst door Simonaa
    @BK: Beetje gefrustreerd?

    Ik snap BK heel goed.
    Een bank die letterlijk achter de feiten aanhobbelt houd het niet lang meer vol en dan spelen er vaak meer dingen.

    Zie het zo, Vaak als iemand zn voortuin en huis van buiten al slecht onderhouden is, is het binnen vaak ook een rommel 😂
    SNS is sowieso al een beetje het 5e wiel aan de wagen van de Nederlandse bankensector, dus ja… Ik snap niet dat mensen blijven wachten, Stap over!

    Als ik SNS gebruiker was zou ik al lang mn geduld zijn verloren en overgestapt zijn.

  47. @Bas: Grappig, want ik ben eigenlijk n.a.v. het oorspronkelijke bericht van september overgestapt van ABN (waar de voortuin en gevel er misschien op het oog aardig bijstaan, maar waar de IT-fundering in drijfzand lijkt te liggen) naar ASN.

    Heb ik sindsdien Apple Pay gemist? Eerlijk gezegd viel dat best mee. Met een mondkapje op werkte Apple Pay toch al niet lekker en dan is het pakken van een pas minder moeite dan lopen klieren met FaceID.

    Inmiddels zijn we inderdaad een half jaar verder en heb in die periode de nodige verbeteringen in de online omgeving voorbij zien komen. Ik heb juist de indruk dat ze achter de schermen druk bezig zijn om de complete fundering te vernieuwen, wat ook in lijn ligt met de verklaringen die zijn gegeven bij de presentatie van de resultaten 2021. In de tussentijd zie je het aantal klanten bij de Volksbank nog altijd stijgen en blijft de klanttevredenheid een stuk hoger liggen dan bij de “grote 3”.

  48. @MB404: Helemaal mee eens. Met een Apple Watch los je het probleem met mondkapje op. Gaat veel sneller dan via de telefoon.

  49. Dit wordt toch echt behoorlijk gênant hoor. Ze geven ook continu standaardantwoorden en de irritatie bij klanten rondom Apple Pay en het uitblijven daarvan is groot. Er zijn zelfs mensen die weggaan hierdoor. Ikzelf zou dat nu ook weer niet doen, maar merk wel hoe irritant ik het vind dat ze altijd dezelfde antwoorden geven en niet zelf de transparante houding aannemen die ze wel verwachten van de bedrijven waarin ze investeren (een van de grote redenen waarom ik juist bankier bij ASN). Dat vind ik niet helemaal passen. Je merkt ook dat de antwoorden eens in de paar maanden veranderd worden om mensen nog steeds hoop te geven op Apple Pay. De introductie blijft steeds uit. Dat is gewoon beledigend naar je klanten toe. Het is een beetje pappen en nathouden. Elke keer is het weer een nieuwe smoes. “We mogen niks van Apple zeggen”, “het is geen plug en play”, ik heb ze allemaal voorbij horen komen. Wat vooral vervelend daaraan is, is dat we gewoon vergelijkingsmateriaal hebben met de andere banken die het al wel hebben en het binnen enkele weken wél voor elkaar kregen na aankondiging. Dus wat gaat hier mis? Als zelfs een andere kleine speler als KNAB het kan aanbieden en implementeren in vrij korte tijd, dan is hier wat anders gaande.

    Natuurlijk is dit allemaal een luxeprobleem, maar dingen beloven en dan niet nakomen is wel gewoon slechte klantenservice. Ik ga er ook niet om weg bij ASN bank, maar ik zou wel graag willen dat ik van dezelfde service gebruik kan maken als klanten die Android gebruiken. Een systeem wat voor mij gewoon geen optie is.

  50. Behalve gênant vind ik het ook best kwalijk dat het zo lang duurt en het antwoord eigenlijk onverantwoord blijft. Al twee jaar lang wisten we eigenlijk al dat het er ooit zal komen, maar na de officiële bericht dat het nu ook echt gaat komen had ik verwacht dat het in korte termijn ook echt iets zou veranderen.

    Ik begrijp best dat er veel anderen zijn die zeggen te zijn overgestapt naar een andere bank omdat Apple Pay niet wordt aangeboden. Ik krijg zelf ook steeds vaker bedenkingen of het niet tijd word om over te stappen. Maar ik denk ook dat overstappen enkel vanwege Apple Pay een te dramatische reden zou zijn om over te stappen. Er zou wel meer aan de hand moeten zijn om echt over te willen stappen.

  51. We zijn inmiddels weer ruim een maand verder en nog steeds niets. Langzamerhand begint het gevoel te geven dat de Volksbank/SNS dit enkel naar buiten heeft gebracht om de klanten die staan te springen om Apple Pay nog even langer bij SNS blijven. In andere woorden, het was een leugen.

    Erg jammer is dat het woord “spoedig” een relatief is dat door de Volksbank/SNS niet meetbaar is gemaakt. Ondanks dat het niet meetbaar is gemaakt zijn er denk ik niet veel die denken aan een termijn dat in ieder geval langer dan 7 maanden is.

  52. Het begint nu zo langzamerhand wel gênant te worden. Inmiddels is het eind April 2022 en nog steeds blijft het stil bij SNS. Meer dan “zodra er een datum bekend is brengen we je op de hoogte” of “ houd onze site in de gaten” kunnen ze niet kwijt.

    Jammer hoor.

  53. (Red.) Artikel bijgewerkt nu de apps Wallet-ondersteuning bieden.

  54. SNS traineert Apple Pay al jaren, met vage beloftes. Waar is in hemelsnaam het wachten op? Ik vertrek echt naar een andere bank als ze niet snel daadwerkelijk stappen zetten.

  55. @Redactie iCulture.nl: Dank voor update in het artikel! Wat een matige bank. Op de site van de bank staat dat ze een 9,7 hebben van de consumenten bond ik begrijp het niet zou de bank om deze reden nooit aanbevelen al 2 jaar roepen ze dat het komt..

  56. @wm: Je moet maar zo denken, beter laat dan nooit. Je kunt twee dingen doen, per direct overstappen naar een andere bank, of nog even volhouden, je hebt nu al zo lang gewacht die resterende tijd die er nog voor nodig is kun je ook wachten. Het is aan jou.

  57. Ik kan niks ontdekken in de app aan de buitenkant, maar ik kan niet wachten totdat het eindelijk wordt geintroduceerd.

    Hopelijk gaat het nu wat sneller…

  58. Ik kan bevestigen dat tussen 10-5 en 18-5 Apple Pay gepland staat om te worden uitgerold.

  59. Origineel geplaatst door Karel
    Ik kan bevestigen dat tussen 10-5 en 18-5 Apple Pay gepland staat om te worden uitgerold.

    Jij werkt bij de Volksbank? 😉

  60. @Robbert: Ben er nu een paar maanden klant en (op het vooralsnog ontbreken van Apple Pay na) vind ik het een zeer prima bank.

  61. Hier nog niets te zien in de ASN app (laatste update 26 april). Ook niets te zien in de Wallet app. Ook nog geen enkele aankondiging of nieuwsbericht te lezen. Ik ben benieuwd!

  62. @Eric: Ik heb al een tijdje een ‘eerst zien dan geloven’ houding. Ik geef de moed niet op, maar vertrouw ook niet meer op vage berichten zonder duidelijke datum.

  63. @Karel: Hoe weet jij dit zo zeker? Kun je iets meer info geven?

  64. Gisteren had ik ASN bank aan de telefoon voor een andere vraag over een Maestro betaalpas. Meteen nog even gevraagd naar de status van Apple Pay.
    De dame aan de telefoon zei dat ze het eigenlijk nog niet mocht vertellen en dat ik een primeur heb. Alle tests zijn afgerond en Apple Pay staat klaar voor implementatie. Wanneer er niets geks tussen komt zal Apple Pay voor ASN klanten vanaf dinsdag 10 mei 2022 gefaseerd worden uitgerold…
    Ik hoop dat gelijk heeft…

  65. @Erwin: Wauw! Eindelijk! Hopelijk geldt dat ook voor SNS!

  66. Ik zie trouwens nu dat in de wallet app er de optie is om ASN toe te voegen, die was er eerst nog niet. De ASN app wordt dan geopend maar er lijkt daar nog geen mogelijkheid te zijn om de koppeling te maken. Maar er lijkt weer vooruitgang in te komen, hopelijk is het bijna zo ver.

  67. Zowel ASN als RegioBank ondersteunen nu ApplePay.

  68. Het is er! Op ASN-app nu in te stellen, wordt vanzelf geprompt als je in de app inlogt. Paar stappen, zo gepiept. 🙂

  69. Ik zie inderdaad RegioBank en ASN staan in de Wallet app. Helaas SNS nog niet.

  70. Apple Pay is live bij ASN! Kon zojuist de betaalkaart/-rekening in de Wallet opnemen! Eindelijk van de ING af!

  71. Helaas nog geen SNS. Lees net op Twitter dat ze mogelijk eerst de kleine labels testen voordat SNS actief wordt.

  72. Beetje vreemd dat SNS ook niet meteen gaat… ach ja, doen extra week/weken wachten op de eeuwigheid valt dan ook wel weer mee 🤔😁

  73. Instellen doe je vanaf de app, je hoeft niet de kaart via Wallet op te zoeken 👍🏻

  74. (Red.) Artikel bijgewerkt nu Apple Pay van start is bij ASN en RegioBank.

  75. Yeah top ASN / Volksbank. Erg blij mee. Bedankt voor deze service!

  76. Gefaseerd uitrollen bij de SNS, zal waarschijnlijk betekenen dat het weer een jaar gaat duren! Verder een prima bank hoor maar de Apple Pay uitrol is gewoon een drama! Jammer maar helaas! 🤬🤬🤬

  77. ASN werkt nu ook!

  78. Misschien ben ik de enige, maar ik vind het aangepaste design van de ASN pas in de Wallet erg mooi! De fysieke pas is een verticaal design. Attention to detail 👍🏻 Hopelijk het design voor hun toekomstige pinpas van Mastercard of Visa.

  79. Zojuist mijn eerste betaling met Apple Pay gedaan (ASN)! best spannend, maar het ging goed 😉

  80. In de app van SNS is te lezen dat op 24 mei een update voor “mijn overzicht” op de planning staat. Hopelijk nemen ze dan ook Apple Pay mee 😅

  81. Origineel geplaatst door Jord
    Gefaseerd uitrollen bij de SNS, zal waarschijnlijk betekenen dat het weer een jaar gaat duren! Verder een prima bank hoor maar de Apple Pay uitrol is gewoon een drama! Jammer maar helaas! 🤬🤬🤬

    Ik denk dat ook. Zal wel weer jaren duren. Want men zal wel nog in gesprek zijn😢

  82. @Jako: Apple Pay werkt heel eenvoudig en snel. Ik gebruik het al een tijdje en heb mijn pas ook definitief thuis gelaten. Het werkt ook met de Apple Watch, en die NFC is zo sterk dat hij dwars door de mouw van de trui gaat.

    Het enige is dat het er makkelijk insluipt om je PIN code te vergeten.

  83. Origineel geplaatst door L
    In de app van SNS is te lezen dat op 24 mei een update voor “mijn overzicht” op de planning staat. Hopelijk nemen ze dan ook Apple Pay mee 😅

    Ik weet haast zeker dat SNS volgende week dinsdag 17 mei zal volgen. 👍🏻

  84. Origineel geplaatst door L
    In de app van SNS is te lezen dat op 24 mei een update voor “mijn overzicht” op de planning staat. Hopelijk nemen ze dan ook Apple Pay mee 😅

    Origineel geplaatst door Balken07
    Ik weet haast zeker dat SNS volgende week dinsdag 17 mei zal volgen. 👍🏻

    Ben je een insider ? 😉

  85. Eindelijk……

  86. Helaas niet voor de jongeren rekening van ASN, maar waarom niet?

  87. Hier heb ik anderhalf jaar op gewacht, eindelijk!

    PS Ik wil wel kwijt dat ik sommige mensen hierboven in de comments tijdens het wachten erg hypocriet vond. Bij veel mensen ging de redenering dan als volgt;
    1. Ik vind duurzaamheid belangrijk
    2. Ik ga bij een duurzame bank
    3. Apple pay duurt te lang/Communicatie is slecht
    4. Ik ga naar een andere bank
    Ik interpreteer dit als “ik vind Apple Pay/gemak belangrijker dan duurzaamheid”. Dat vind ik jammer.

  88. Eindelijk goed nieuws, maar toch ook weer niet als je de SNS als bank hebt.
    Hopelijk is deze soap nu echt snel voorbij !!
    Ik heb begrepen dat Joop van den Ende de rechten heeft opgevraagd 😉

  89. Net een update van de SNS app in de appstore, helaas nog geen Apple Pay 😉

  90. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn | iCulture.nl
    @Patrick: Apple Pay mag in Nederland pas vanaf 16 jaar. En waarom dat is, daar wil niemand uitleg over geven

    Zou zomaar kunnen dat Patrick (hier) en makaaij (op het forum) dezelfde persoon zijn 😉

  91. Origineel geplaatst door Jako
    Zojuist mijn eerste betaling met Apple Pay gedaan (ASN)! best spannend, maar het ging goed 😉

    Idem, maar daarnaast ook een beetje ‘gevaarlijk’. Ik liet vaak opzettelijk mijn betaalpas op mijn werkplek als ik (alleen voor wat te drinken) naar de kantine ging, om bezwijken voor de vele verleidingen daar te voorkomen. Nu zou ik ook mijn iPhone én Apple Watch moeten achterlaten want alles is daar contactloos te betalen, en dat gaat me toch net een beetje te ver. Nu komt het dus voortaan op pure wilskracht aan, en de geest is gewillig maar het vlees is zwak 🫢 Een geval van “elk voordeel heeft z’n nadeel” (vrij naar …) dus eigenlijk 😉

  92. Origineel geplaatst door Jako
    Zojuist mijn eerste betaling met Apple Pay gedaan (ASN)! best spannend, maar het ging goed 😉

    Origineel geplaatst door Wout2morrow

    Idem, maar daarnaast ook een beetje ‘gevaarlijk’. Ik liet vaak opzettelijk mijn betaalpas op mijn werkplek als ik (alleen voor wat te drinken) naar de kantine ging, om bezwijken voor de vele verleidingen daar te voorkomen. Nu zou ik ook mijn iPhone én Apple Watch moeten achterlaten want alles is daar contactloos te betalen, en dat gaat me toch net een beetje te ver. Nu komt het dus voortaan op pure wilskracht aan, en de geest is gewillig maar het vlees is zwak 🫢 Een geval van “elk voordeel heeft z’n nadeel” (vrij naar …) dus eigenlijk 😉

    Je hoeft het niet te activeren..
    Ben ik dan de enige hier die het niet hoeft? Ik betaal alles met mijn bankpas, werkt perfect!

  93. Het is de 17e, ben benieuwd of SNS vandaag ook over de brug komt

  94. @Wouter: Ik zie SNS nu wel in Apple Pay staan. Maar nog niet in de SNS app.

  95. Hier is Apple Pay beschikbaar in de SNS app

  96. SNS staat inmiddels in het lijstje van de Wallet app en ook in de bank app van SNS is Apple Pay zichtbaar. Ik krijg wel een melding dat het op dit moment te druk is omdat teveel gebruikers Apple Pay te activeren. Misschien nog net niet geheel klaar. Er zit zeker schot in!

  97. Bij mij werkt het inmiddels

  98. Ik heb het bij SNS kunnen activeren! Blij mee.

  99. (Red.) Apple Pay is nu ook beschikbaar bij SNS.

  100. @Edgar: activeren duurt soms wel ben door drukte, maar het werkt!

  101. @Wouter: Goed om te weten. Inmiddels gelukt.
    @iCulture: Apple Pay is bij SNS ook actief!

  102. Yesss gelukt

    ik kan niet wachten om mijn geld ergens te deponeren via Apple Pay 🙂 🙂 🙂

  103. @Ron: sjonge jonge gebruikt het nu al bijna drie jaar……

  104. Origineel geplaatst door Jako
    Zojuist mijn eerste betaling met Apple Pay gedaan (ASN)! best spannend, maar het ging goed 😉

    Origineel geplaatst door Wout2morrow
    Idem, maar daarnaast ook een beetje ‘gevaarlijk’. Ik liet vaak opzettelijk mijn betaalpas op mijn werkplek als ik (alleen voor wat te drinken) naar de kantine ging, om bezwijken voor de vele verleidingen daar te voorkomen. Nu zou ik ook mijn iPhone én Apple Watch moeten achterlaten want alles is daar contactloos te betalen, en dat gaat me toch net een beetje te ver. Nu komt het dus voortaan op pure wilskracht aan, en de geest is gewillig maar het vlees is zwak 🫢 Een geval van “elk voordeel heeft z’n nadeel” (vrij naar …) dus eigenlijk 😉

    Origineel geplaatst door Willem
    Je hoeft het niet te activeren..
    Ben ik dan de enige hier die het niet hoeft? Ik betaal alles met mijn bankpas, werkt perfect!

    Sterker nog, je kunt het ook weer deactiveren 😁. Dus als het echt uit de hand loopt in die kantine weet ik wat me te doen staat 😉

    Maar snap je punt, het is ook voor mij zeker niet onmisbaar. Heb dan ook geen moment overwogen van bank te veranderen omdat het bij ASN wat langer duurde, zoals sommigen hier. Vind andere dingen vele malen belangrijker bij de keuze voor (of tegen) een bank. Evenmin overwogen om op Andr*!d over te stappen omdat ASN contactloos betalen met smartphone daar eerder voor elkaar had, betaalgegevens en Google hou ik het liefst zover mogelijk bij elkaar vandaan.

    Niet onmisbaar dus, maar soms toch wel handig. Een mens loopt al met zo idioot veel pasjes rond tegenwoordig dat eentje kunnen thuislaten best fijn is bv. Of met alleen een ID op zak de deur uit, en dan als onverhoopt de nood aan de man komt toch kunnen betalen …

  105. Telefoon vergeten maar wel je Apple Watch om… kan je gewoon betalen.. werelduitvinding!

  106. E I N D E L I J K

  107. @Karst: YES!

  108. Origineel geplaatst door Jord
    Gefaseerd uitrollen bij de SNS, zal waarschijnlijk betekenen dat het weer een jaar gaat duren! Verder een prima bank hoor maar de Apple Pay uitrol is gewoon een drama! Jammer maar helaas! 🤬🤬🤬

    Origineel geplaatst door Marco
    Ik denk dat ook. Zal wel weer jaren duren. Want men zal wel nog in gesprek zijn😢

    Hi Marco, een wonder is geschied! Gisteren bericht gekregen dat ze het hebben ingevoerd en vandaag heb ik het kunnen activeren. Eindelijk! Veel plezier ermee🤙🏽🍀

  109. @Leo: Same.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.