Frozen 2 op Disney Plus

Apple Music heeft nu Disney-afspeellijsten en -radiostations

Je favoriete muziek van Disney, Pixar, Marvel en Star Wars vind je nu bij elkaar op een speciaal kanaal van Apple Music. Het gaat om de muziek van bekende films en shows.

Disney op Apple Music

Je vindt er bijvoorbeeld een lijst met workout-nummers waarop je kunt sporten, er zijn liefdesliedjes, een afspeellijst in het Nederlands of Spaans, schurken, klassiekers, instrumentele muziek en ook Disney Pride-nummers. Val in slaap bij de Lullaby-afspeellijst of speel voor de allerjongsten de Junior-lijst af. Meezingen kan ook, namelijk met de Disney Sing-Alongs. Verder speelt Disney in op de actualiteit met een Halloween-lijst vol met spookachtige liedjes uit het archief. Een overzicht vind je hier.


Bij de radiostations kun je kiezen uit van alles en nog wat, zoals Frozen, Star Wars, Marvel en meer. Tegelijk gaat het radiostation Disney Hits Radio van start op Apple Music. Hier vind je bijna 80 jaar Disney-muziek. Er komen nog inteviews aan met componist Alan Menkin, artieste Christina Aguilera en diverse andere bekende stemmen achter de Disney-karakters.

Frozen 2 op Disney Plus

Disney heeft nog meer te bieden: begin oktober activeerden ze 4K HDR voor iTunes-aankopen. Mensen die een HD-film hadden gekocht krijgen een gratis upgraden naar 4K-kwaliteit. Disney heeft zelf ook een streamingdienst, Disney+, waar je voor €6,99 per maand naar kunt kijken.

Apple Music

Apple Music is de betaalde muziekdienst van Apple. Vind het antwoord op veelgestelde vragen in onze Apple Music FAQ of neem meteen een abonnement! Een speciale variant is Apple Music Classical, dat speciaal gericht is op klassieke muziek.

Apple Music

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.