WhatsApp wallpaper per chat.

WhatsApp krijgt nieuwe wallpaper-functies: achtergrond per chat en meer

WhatsApp is begonnen met het testen van nieuwe wallpaper-functies. In de nieuwste beta kun je onder andere een achtergrond per chat instellen. Ook zijn er tientallen nieuwe wallpapers beschikbaar

Al sinds de begindagen kun je in WhatsApp een achtergrond instellen. Deze wallpaper zie je in de chats, achter de berichtjes. WhatsApp biedt een selectie van een aantal achtergronden en effen kleuren, maar je kan ook een eigen foto instellen. Binnenkort komen er veel meer nieuwe functies bij, waaronder het instellen van een achtergrond per WhatsApp-chat. Op die manier kun je een gesprek ook makkelijk aan de achtergrond herkennen. In de nieuwste beta test WhatsApp deze functie en binnenkort wordt de update voor iedereen uitgebracht.

Nieuwe wallpaper-functies in WhatsApp: achtergrond per chat en meer

Met de nieuwe wallpaper-functiets komt een wens voor veel gebruikers uit. In het detailscherm van elke chat, zowel groepsgesprekken als individuele chats, vind je de nieuwe optie Achtergrond en geluid. Je komt dan op een nieuw scherm, waar je voor die chat een andere achtergrond kan kiezen.

WhatsApp wallpaper per chat.

Je ziet daar ook meteen de nieuwe verdeling tussen de categorieën: Helder (landschapsfoto’s overdag 32 stuks), Donker (landschapsfoto’s in de nacht, 29 stuks) en Effen kleuren. Bij de eerste twee vind je onderaan ook nog een knop naar het archief met oude achtergronden. Bij de effen kleuren heb je nog altijd de keuze uit 36 wallpapers. Ook nieuw is dat je bij de effen kleuren kan aangeven of je de zogenaamde WhatsApp-krabbels aan of uit wil zetten.

WhatsApp met nieuwe wallpapers.

De nieuwe wallpaper-functies van WhatsApp zijn nu beschikbaar in de 2.20.120-betaversie en worden naar verwachting zeer binnenkort uitgerold naar alle gebruikers met de publieke versie van WhatsApp.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 oktober 2020, 20:30
Categorie Apps
Onderwerp whatsapp

WhatsApp

WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan. Hier vind je alles over WhatsApp op een rijtje: van gesprekken archiveren, je privacy goed instellen en op de desktop gebruiken tot de betekenis van de gekleurde vinkjes.

WhatsApp

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.