iphone Vodafone abonnement

De verkoop is gestart: rode iPhone 7 en andere nieuwe producten nu in de Apple Store

De verkoop van de rode iPhone 7, goedkopere iPad en andere nieuwe producten is gestart in de Apple Store. Ren jij al naar de (online) winkel?
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

Het is vrijdag 24 maart, de dag waarop de nieuwe producten in de verkoop gaan die eerder deze week werden aangekondigd. De online Apple Store is zojuist gestart met de verkoop van de rode iPhone 7, de 128GB iPhone SE en de 9,7-inch iPad. Ook zijn de Apple Watch-bandjes en iPhone-hoesjes in de nieuwe lentekleuren inmiddels in de verkoop gegaan. Ren jij al naar de (online) Apple Store?

Eerste uitpakvideo van rode iPhone 7

Rode iPhone 7 (PRODUCT)RED

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn nu ook in een opvallend rood kleurtje verkrijgbaar. Na een reeks iPods en accessoires in de reeks (PRODUCT)RED is het nu tijd voor een knalrode iPhone. Een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel. Je betaalt voor deze Special Edition niets extra’s ten opzichte van de normale modellen, dus je kunt de iPhone 7 RED kopen vanaf vanaf €879. De eerste levering vindt plaats op 28 maart.

β†’ Bekijk de rode iPhone 7 (Plus) bij Apple


128GB iPhone SE met meer opslag

Precies een jaar nadat de iPhone SE werd aangekondigd is er een nieuwe versie met meer opslag. Alles blijft verder hetzelfde, maar je krijgt dubbel zoveel opslag voor vrijwel hetzelfde geld. De nieuwe modellen hebben 32GB en 128GB intern geheugen, voldoende om dit kleine ‘opdondertje’ zorgeloos te kunnen gebruiken zonder dat je geheugen vol raakt. Daardoor is de iPhone SE een aantrekkelijk toestel voor mensen die een wat kleiner en goedkoper toestel zoeken – maar niet willen beknibbelen op opslag. Je kunt de 128GB iPhone SE kopen vanaf €489, waarbij de eerste leveringen op 28 maart plaatsvinden.

β†’ Bekijk de iPhone SE met meer opslag

iPhone SE review iCulture: speakergaatjes aan de onderkant


Goedkopere iPad 9,7-inch

Een welkome aankondiging was de nieuwe 9,7-inch iPad. Eindelijk heeft de iPad Air 2 een opvolger gekregen, die bovendien nog iets goedkoper is geworden. De nieuwe 9,7-inch iPad is bijna driehonderd euro goedkoper dan de iPad Pro met hetzelfde schermformaat, maar heeft wel wat lagere specificaties. Vanaf vandaag kun je de iPad 2017 kopen voor een prijs vanaf €409. De eerste leveringen zijn op 4 april.

β†’ Bekijk de nieuwe 9,7-inch iPad bij Apple

Nieuwe 9,7-inch iPad in drie kleuren.


128GB iPad mini 4

Apple neemt nog lang geen afscheid van de iPad mini 4, maar haalt wel het model met een lagere opslagcapaciteit van de markt. De 128GB iPad mini is per direct verkrijgbaar en is ideaal voor mensen die een wat kleinere iPad zoeken. Het is een goed moment om er nu eentje aan te schaffen, want er zal voorlopig geen nieuw model verschijnen. Je kunt de 128GB iPad mini kopen vanaf €489.

β†’ Bekijk de iPad mini 4 Apple

iPad mini 4 met apps


Apple Watch lentebandjes

Bezitters van een Apple Watch kunnen zich weer helemaal in stijl aankleden, want met de nieuwe lentebandjes voor de Apple Watch zie je er fris en vrolijk uit. Kies bijvoorbeeld voor de gestreepte nylonbandjes in pastelkleuren. Of koop een Nike-bandje, want deze sportieve gaatjesbandjes zijn nu ook los te koop.

β†’ Bekijk de lentebandjes in de Apple Store

Apple Watch lentebandjes 2017


Nieuwe iPhone-hoesjes

Is je iPhone wel weer aan een nieuw kleurtje toe? Ook voor de iPhone 6(s) en iPhone 7 heeft Apple iets in petto: hoesjes in nieuwe lentekleuren. Het gaat om lichtere kleuren, zowel van siliconenrubber als van leer. Ideaal als je uitgekeken bent op de kleur van je iPhone of wil voorkomen dat ‘ie krast.

β†’ Bekijk de nieuwe hoesjes in de Apple Store

Nieuwe iPhone-hoesjes voor het voorjaar 2017.

Dit artikel bevat (al dan niet geautomatiseerde) verwijzingen naar een of meer winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken. Het artikel is zonder inbreng van genoemde bedrijven tot stand gekomen. Lees onze disclaimer

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 maart 2017, 17:22
Categorie iDevices
Onderwerpen ipad, iPhone 7
Device iPhone 7

Actuele iPhone 7 deals

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.