iphone Vodafone abonnement

De iPhone kleurt rood: iPhone 7 (PRODUCT)RED vanaf 24 maart in de winkel

De rode iPhone 7 verkoop is gestart in Nederland. Lees hier alles over de iPhone 7 (PRODUCT)RED bestellen en deals.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

De rode iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn vanaf 24 maart te bestellen in Nederland via de Apple Store. Bij deze (PRODUCT)RED-versies gaat een deel van de opbrengst naar AIDS-onderzoek. Mensen die extra willen opvallen kunnen vanaf 24 maart 16:01 terecht in de Apple Store. Hier lees je alles de over het iPhone 7 RED bestellen en de rode iPhone 7 Plus kopen in Nederland.

iPhone 7 Product RED modellen

iPhone 7 rood bestellen in Nederland

De iPhone 7 (PRODUCT)RED heeft precies dezelfde specificaties als de eerder verschenen iPhone 7 en iPhone 7 Plus. De prijzen zijn ook gelijk, waarbij je kunt kiezen uit 128GB of 256GB opslag. De kleur rood komt overeen met de rode hoesjes die Apple al langer verkocht.

Rode iPhone 7 kopen bij Apple Store of Amac

Je kunt momenteel terecht bij de Apple Store of bij Amac, waarbij de eerste exemplaren al vrij snel geleverd kunnen worden.

iPhone 7 rood doosje

Vanaf 24 maart in de winkel
De (RED) iPhones zijn vanaf vrijdag 24 maart verkrijgbaar in alle landen waar Apple de iPhone verkoopt, dus ook in Nederland en België. Onduidelijk is hoe lang deze Special Edition op de markt blijft, want Apple-topman Greg Joswiak vertelde eerder dat Apple “een stuk of wat” heeft laten maken. Liefhebbers zullen dus snel moeten zijn, want het lijkt erop dat het toestel verkrijgbaar is zolang de voorraad strekt. Daarnaast zal Apple klanten voorlichting geven wat er met het geld gebeurt dat ze aan (RED) doneren.

iPhone 7 gallery in rood

De organisatoren van PRODUCT(RED) zijn uiteraard in hun nopjes met deze rode iPhone 7 (Plus). Apple heeft tot nu toe 130 miljoen dollar bijgedragen aan het project, dat geld investeert in meerdere landen in Afrika.

Rode iPhone: al langere tijd geruchten

Er werd al een paar maanden gesproken over rode uitvoering van de iPhone 7. Al in december maakte de Japanse geruchtensite Macotakara er melding van, waarbij ze dachten dat Apple tot het gebruikelijke evenement in september zou wachten. Eind februari kwam Macotakara met nieuwe voorspellingen: de rode iPhone zou al veel eerder beschikbaar komen, namelijk in maart. Die voorspellingen blijken nu dus te kloppen. Met de officiële aankondiging komt er een einde aan de geruchten.

iPhone 7s in rood.
Deze mockup van de rode iPhone verscheen eerder.

Apple heeft al veel vaker rode producten uitgebracht onder de noemer (PRODUCT)RED. Met dit label steunt Apple het onderzoek naar AIDS en voorlichting over de ziekte. Apple bracht eerder rode versies uit van de iPod shuffle, iPod nano en iPod touch, dus een rode iPhone is een logisch vervolg. Ook zijn er allerlei hoesjes in een rode versie beschikbaar.

iPhone 7 rode kleur

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 maart 2017, 16:47
Categorie iDevices
Onderwerpen aids, iPhone 7
Device iPhone 7

Actuele iPhone 7 deals

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.