Apple Watch bandjes lente 2017

Lente is begonnen: nieuwe kleuren voor Apple Watch-bandjes, Nike-bandje ook los

De Apple Watch is klaar voor de lente, want Apple heeft nieuwe kleuren voor Apple Watch-bandjes aangekondigd. Het gaat om nieuwe tinten voor het sportbandje, het nylon bandje en het lederen bandje. Ook kun je het Nike-bandje nu los kopen.

Behalve een nieuwe 9,7-inch iPad en de rode iPhone 7, heeft Apple ook nieuwe bandjes voor de Apple Watch aangekondigd. Het gaat om drie nieuwe kleuren sportbandjes, zes nieuwe nylonbandjes en vernieuwde klassieke lederen bandjes. Daarnaast zijn de speciale Nike Sports-bandjes ook los te koop in drie verschillende kleuren.

Apple Watch bandjes lente 2017

Nieuwe bandjes voor Apple Watch

De Apple Watch krijgt deze lente weer een aantal frisse nieuwe kleurtjes. Allereerst kun je het sportbandje in drie nieuwe kleuren kopen. Het gaat om cameliarood, kiezelgrijs en azuurblauw. Cameliarood is een zachte getinte kleur rood, terwijl kiezelgrijs een nieuwe variant is op het eerder uitgebrachte steengrijs. Azuurblauw is een paars-blauw achtige variant. Deze bandjes zijn beschikbaar voor €59.

Als je op zoek bent naar een nieuwe nylon bandje, dan heb je nu veel meer keus. Voor de nylon varianten kun je nu kiezen uit oranje (met blauw en lichtblauw), bessenrood, rood (met geel), stuifmeelgeel, tahoe-blauw en middernachtblauw. De meeste van deze bandjes, met uitzondering van de middernachtblauwe variant, bevatten meerdere tinten in hetzelfde bandje. Naast deze nieuwe kleuren, kun je ook nog kiezen voor de bestaande parelgrijs, zwart, lichtroze, space-oranje en marine/tahoe-blauw. De nieuwe nylon bandjes kosten €59 per stuk.

Het klassieke lederen bandje heeft een upgrade gekregen. Het lederen bandje heeft een nieuwe vierkante sluiting gekregen, naast de nieuwe kleuren bessenrood, taupe en middernachtblauw. Alle bandjes, ook de bovenstaande sportbandjes en nylon bandjes, zijn beschikbaar voor 38mm en 42mm Apple Watch-modellen. De vernieuwde lederen bandjes kosten €159 per stuk.

Apple Watch bandjes lente 2017

Nike Sportbandje nu ook los te koop

Het kenmerkende Nike Sportbandje is nu ook los te koop. Voorheen was deze alleen verkrijgbaar in combinatie met de speciale Apple Watch Nike+, maar als je al in het bezit was van een Apple Watch dan kun je ook los zo’n bandje kopen. Voor een prijs van €59 kun je kiezen uit zwart/volt, geheel zwart of geheel wit. De bandjes bevatten allerlei gaatjes, wat prettiger is bij het sporten.

Nieuwe Apple Watch alleen met sportbandje of Milanees bandje

Behalve de nieuwe modellen heeft Apple ook de configuraties opnieuw samengesteld. Als je nu een Apple Watch wil kopen, dan ben je altijd gebonden aan een sportbandje. Er zijn dus geen configuraties meer beschikbaar met een nylon bandje. Het enige alternatief naast het sportbandje is het Milanese bandje, maar deze kun je alleen kopen met een roestvrijstalen Apple Watch Series 2.

Alle bandjes zijn vanaf nu te bestellen bij de online Apple Store en zijn vanaf donderdag 23 maart beschikbaar in de fysieke Apple Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 maart 2017, 16:20
Categorie Accessoires
Onderwerp apple watch

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015, met daarna elk jaar een nieuw model. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, activiteiten bijhouden, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en ermee betalen met Apple Pay. Lees hier alles over de Apple Watch.

Apple Watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.