De verkoop van de Apple Watch Ultra en AirPods Pro 2022 is gestart

Hier vind je de beste prijzen!
Apple start vandaag officieel de verkoop van twee nieuwe producten: de Apple Watch Ultra en de AirPods Pro. Je kunt vanaf vandaag je bestelling thuisbezorgd krijgen of snel nog eentje bestellen voor afhalen in de Apple Store.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

De Apple Watch Ultra verkoop is gestart

Vanaf vandaag kunnen de eerste echte klanten de Apple Watch Ultra uitpakken, bewonderen en om hun pols gespen. Eerder deze week verschenen er al reviews en eerste indrukken van internationale media, die een reviewexemplaar van Apple ontvingen en er een paar dagen mee aan de slag konden. Misschien heb je op basis daarvan toch de knoop doorgehakt: jij wil ‘m ook! Dat kan, ook nog op korte termijn. Toen we vanochtend de levertijden controleerden, bleek dat je vandaag nog diverse varianten kunt afhalen bij Apple Amsterdam en de andere Apple Stores in Nederland en België. Je bent dus nog niet te laat. Voor thuisbezorgen geldt inmiddels een levertijd tot diep in oktober.

Levertijden Apple Watch Ultra

De levertijden van de Apple Watch Ultra zijn op dit moment:

  • Ocean-bandje: 22-29 oktober (alle modellen)
  • Trail-bandje blauw/grijs en geel/beige: 22-29 oktober
  • Trail-bandje zwart/grijs: 5 november
  • Alpine-bandje oranje maat L: 5-12 november
  • Trailbandje overige maten en kleuren: 22-29 november

De Apple Watch Series 8 en de Apple Watch SE 2022 gingen op 16 september al in de verkoop en zijn nog goed leverbaar, ook voor afhalen in de winkel. Hoewel het prima smartwatches zijn, gaat de aandacht dit jaar toch vooral naar de Ultra, hét topstuk voor mensen met een actieve levensstijl.

Apple Watch Ultra-bandje Alpine oranje

Alle uitvoeringen kosten €999,- bij Apple en bij de diverse winkels zul je momenteel ook die prijs betalen. De enige uitzondering is T-Mobile, waar je bij afsluiting van een €5 kostende databundel eenmalig €864,- betaalt. Volgens de kleine lettertjes zou je je databundel zelfs na een maand weer kunnen opzeggen.

Kijk ook eens bij deze winkels:

Prijzen Apple Watch Ultra

Na ontvangst van je Apple Watch Ultra kun je meteen de watchOS 9.0.1 update installeren, want die is speciaal voor jou gemaakt om de laatste bugs op te lossen.

Hulp bij je keuze
Twijfel je nog of de Apple Watch Ultra iets voor jou is? Lees dan onze vergelijkingen:

Bekijk ook

Apple Watch Series 8 vs Apple Watch Ultra: twee van de nieuwste modellen vergeleken

De Apple Watch Series 8 en Apple Watch Ultra zijn twee van de nieuwste Apple Watch-modellen. Ze hebben allebei dezelfde chip en sommige functies komen overeen, maar er zijn ook duidelijke verschillen. We laten je de verschillen tussen de Apple Watch Series 8 en Apple Watch Ultra zien.


AirPods Pro 2022 verkoop ook gestart

Als er al rijen bij de Apple Store staan, dan zal het vooral zijn voor de AirPods Pro 2022. Die gaan vandaag ook in de verkoop en zijn een stuk betaalbaarder. Voor €299,- stop je een nieuw setje AirPods Pro in je oren.

Bekijk ook

De goedkoopste AirPods: alle actuele aanbiedingen

De AirPods, AirPods Pro en AirPods Max zijn regelmatig in de aanbieding, vooral bij Amazon. Waar vind je momenteel de goedkoopste deal voor de gewone AirPods, AirPods Pro en AirPods Max? Check het hier!

Ook bij de AirPods Pro 2022 kun je lezen over de eerste ervaringen van reviewers om te kijken wat de internationale media ervan vinden. Maar misschien wel interessanter is te zien wat nou eigenlijk de échte verschillen met het voorgaande model zijn. Bekijk hiervoor onze vergelijking AirPods Pro 2022 vs AirPods Pro 2019.

Bekijk ook

AirPods Pro 2 vs AirPods Pro 1: dit zijn de verschillen (en is het tijd om te upgraden?)

Heb je nog de eerste generatie AirPods Pro en vraag je je af of het zin heeft om te upgraden naar de AirPods Pro 2? De nieuwste generatie heeft een paar handige functies, maar heb jij die nodig? Wij lopen de verschillen van de AirPods Pro 1 vs AirPods Pro 2 met je langs!

iPhone 14

De iPhone 14 is de 6,1-inch iPhone van 2022. Het is de opvolger van de iPhone 13. De iPhone 14 heeft een verbeterde camera voor foto's bij weinig licht en een nieuwe frontcamera. Hij is beschikbaar in zes kleuren: blauw, paars, middernacht, sterrenlicht, rood en sinds voorjaar 2023 in geel. Je kunt kiezen voor een losse iPhone 14 of alles via je provider laten regelen met een iPhone 14 abonnement. Of misschien heb je liever een refurbished iPhone 14? Lees meer over de 2022 iPhone line-up. De iPhone 14 werd in 2023 opgevolgd door de iPhone 15 maar bleef nog wel even in het assortiment bij Apple.

iPhone 14

Reacties: 26 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.