Archief voor 'ipad'

Alles over de iPad, dé tablet van Apple die verkrijgbaar is in vier varianten: de iPad Pro voor professionals, iPad Air als middenklasser en standaard iPad voor de gewone gebruiker. Daarnaast is er nog een iPad mini voor mensen die een tablet in klein formaat zoeken. Bekijk hier al onze nieuwtjes over de iPad!

Apple Music Classical op iPad

Alles over de verwachte release van de iPads in 2024

Wat zijn de verwachte releasedata van de iPads in 2024? Er zijn al meerdere geruchten over de verschillende iPad-modellen, die verspreid over het jaar zullen uitkomen. Dit zijn de verwachte iPad-releasedata van 2024!

Dimming zones iPad Pro

Wanneer krijgt de iPad een OLED-scherm? Dit zijn de nieuwste geruchten

Apple zou volgens bronnen al een tijdje het plan hebben om iPads met OLED-scherm uit te brengen en er wordt nu zelfs al gesproken over de tweede generatie OLED-iPads. Welke iPads maken als eerste de overstap en wanneer kunnen we de eerste OLED-iPad verwachten? Hier zijn de nieuwste geruchten!

iPad Air verpakking

iPad inruilen bij Apple: dit is de vergoeding

Wil je een nieuwe iPad kopen en heb je nog een gebruikt exemplaar, dat overbodig is geworden? Dan kun je inruilen bij Apple. Dit zijn de vergoedingen bij inruilen van je iPad!

Voorkomen dat je ex opduikt in Terugblikken

Zo voorkom je dat je ex in Terugblikken verschijnt

Een break-up ligt vaak gevoelig, des te vervelender is het als je er steeds mee geconfronteerd wordt doordat je ex in Terugblikken verschijnt. Gelukkig kan je daar sinds iOS 15 wat aan doen.

MacBook Air 2022 in middernacht, zwevend.

Deze producten verwachten we (nog) niet op het Apple oktober-event 2023

Op 31 oktober is niet alleen de datum van Halloween, maar ook de dag dat het volgende Apple-event plaatsvindt. We hebben al een goed idee welke producten Apple uit de doeken zal doen, maar we vertellen je ook welke producten er naar verwachting niet gepresenteerd worden tijdens het Apple-event van oktober.

Tim Cook privacy

iPhones verklapten blijkbaar toch je MAC-adres

De privacyfunctie die ervoor moest zorgen dat het MAC-adres van iPhones en iPads verborgen blijft bij het verbinden met netwerken, blijkt drie jaar na introductie van de feature toch niet goed te werken.

Adonit Pixel

Dit zijn de beste tekenpennen voor de iPad

De Apple Pencil is ondertussen aardig ingeburgerd als stylus voor de iPad, maar er is natuurlijk nog veel meer keus op het gebied van pennen voor de iPad. In dit artikel bespreken we een aantal tekenpennen waarmee je prachtige kunstwerken kunt creëren op de iPad.

iPad 4 overzicht

Geschikte apps zoeken voor je oudere iPad

Voor oudere apparaten zoals de originele iPad 1, 2, 3 en 4 zijn nog steeds apps te vinden. Wij geven enkele tips om oudere versies van apps te vinden en om te achterhalen welke recente apps nog steeds geschikt zijn voor oude iPads en oudere iOS-versies.