MacBook Air uit 2008

Reacties voor: Steve Jobs wilde een 15-inch MacBook Air en Mac-tablet in 2007

Maar ze kwamen er nooit
Interne e-mails van Steve Jobs maken duidelijk dat er in 2007 plannen waren voor een tablet Mac, een 15-inch MacBook Air en een Super nano mediaspeler. De e-mails laten zien welke producten op de rol stonden, maar nooit zijn uitgebracht.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Steve leek het toen al te weten, geen iPad, maar een Mac-tablet. Iets waar we qua mogelijkheden door de komst van de m1 opnieuw weer over dromen. Probleem is dat de huidige MacBook waarbij je altijd het toetsenbord moet mee dragen, en de huidige iPad met zijn software tekort koningen niet perfect zijn.
    Apple kan dit natuurlijk makkelijk oplossen. De meest simpele manier is een extra partitie op de iPad met volledige macos dat actief word wanneer een toetsenbord en muis wordt aangesloten. Breng ook gelijk een iPad 14, en 16 inch uit, en klaar.

    Helaas. In het ene apparaatje doen we een vast toetsenbord, lekker handig voor Netflix ‘s-avonds in bed, en de andere geven we beperkte software mogelijkheden. Huidige oplossing, beide devices dan maar kopen.

    Niets staat dus meer echt in het teken van de gebruiker, dat is duidelijk……volgens mij was dit met Steve Jobs nooit zo gelopen, maar dat zullen we uiteraard nooit zeker weten.

  2. Op de memo staat bovenaan ‘Fake Steve Jobs’ geschreven. Ik neem dit nieuws dus met een korreltje zout.

  3. @Jesper: Voordat je voorbarige conclusies trekt, zou je ook even uit kunnen zoeken wat er rond diezelfde tijd speelde rondom “fake steve jobs”?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.