Pre-order AirTag en iPhone 12 in paars.

Praat mee: AirTag en paarse iPhone 12, wat heb jij besteld? [poll]

De pre-order van de eerste aankondigingen van Apple's april-event zijn begonnen. Zowel de AirTag als de paarse iPhone 12 (mini) zijn vanaf nu te bestellen. Heb jij iets gekocht?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple’s april 2021-event zat barstensvol aankondigingen met nieuwe producten en vanaf nu zijn de eerste pre-orders gestart. Apple trapt af met de AirTag en de nieuwe kleur voor de iPhone 12 en volgende week staan de overige producten op het menu. In deze Praat mee over de pre-order van de AirTag en paarse iPhone 12 kun je laten weten wat jij besteld hebt. Stem ook op onze poll!

Praat mee: pre-orders AirTag en paarse iPhone 12

Apple verdeelt de reserveringen van nieuwe producten in twee weken. Deze week zijn zoals gezegd de AirTag en de paarse iPhone 12 (mini) aan de beurt, met de leveringen vanaf 30 april.

Lees je dit artikel via de iCulture-app, dan vind je de poll hier.

Volgende week, op vrijdag 30 april, volgen de nieuwe iMac 2021, iPad Pro 2021 en de nieuwe Apple TV 4K 2021. Die worden halverwege mei aan de eerste kopers geleverd.

AirTag

De AirTag is vanaf 14:00 beschikbaar bij Apple en (binnenkort) bij diverse andere winkels. Wil je de AirTag kopen, dan kan je kiezen uit twee opties:

Bij Apple kun je ervoor kiezen om de AirTag te laten graveren. De inscriptie komt op de witte kant van de AirTag. Koop je een set van 4, dan kan je voor elke individuele AirTag aparte inscriptie toevoegen. Hou er rekening mee dat door de inscriptie de levertijd mogelijk wat langer is.

Lees meer in ons artikel AirTag kopen om alles te weten over prijzen, voorraad, accessoires en meer.

Bekijk ook

AirTag kopen: de beste deals en aanbiedingen

Wil je de AirTag kopen? Je kan de AirTag kopen bij Apple en diverse winkels. In dit artikel lees je alles over de AirTag prijzen, acties, deals en meer. Alle informatie voor de AirTag kopen op een rij.

Paarse iPhone 12 (mini)

De pre-order van de paarse iPhone 12 en 12 mini begint op vrijdagmiddag 23 april om 14:00 uur. De eerste toestellen worden geleverd vanaf vrijdag 30 april.

Je kunt nu al bestellen en hebt dan de keuze uit:

iPhone 12 in paars

iPhone 12 mini in paars

Je kunt de iPhone 12 bestellen bij de volgende aanbieders:
Odido | Mobiel.nl | KPN | Vodafone | Belsimpel.nl

Verder kun je terecht bij deze winkels en aanbieders:
Coolblue | Bol.com | Belsimpel.nl | Mobiel.nl | Mediamarkt
Bekijk ook onze iPhone aanbiedingen. Werken bovenstaande linkjes niet goed? Dan kun je het beste even je adblocker uitschakelen.

Bekijk ook

Wil je een paarse iPhone 12 kopen? Hij ligt nu in de winkels

De paarse iPhone 12 is bij de eerste klanten gearriveerd en in de winkels kun je dit model nu ook bekijken. De iPhone 12 is nu officieel verkrijgbaar en je hoeft niet meer te wachten op de pre-order. Welke opties je hebt om een paarse iPhone 12 te kopen, lees je hier!

Heb je nog goede tips nodig voor de pre-order van de iPhone 12 in het paars? In ons artikel met de aparte pre-order tips lees je handige trucjes zodat je weet dat je de eerste bent.

Bekijk ook

De pre-order van de paarse iPhone 12 start vandaag

De pre-order van de paarse iPhone 12 en de iPhone 12 mini start vandaag om 14:00 uur! In dit artikel geven we tips om de pre-order zo soepel mogelijk te laten verlopen. Je kunt kiezen uit de iPhone 12 en de iPhone 12 mini in een opvallende lichtpaarse kleur.

iPhone 12 mini

De iPhone 12 mini is de kleinste van alle iPhones van 2020. Dit toestel heeft een 5,4-inch display en is qua fysiek formaat zelfs iets kleiner dan de iPhone SE. De iPhone 12 mini heeft dezelfde specificaties als de normale iPhone 12, met onder andere ondersteuning voor 5G, een hoekiger design, een verbeterde dubbele camera en ondersteuning voor MagSafe. Er zit ook een snelle A14-chip in. Er zijn zes kleuren, waarbij paars op een later moment werd toegevoegd in april 2021. De iPhone 12 mini werd in 2021 opgevolgd door de iPhone 13 mini. Sinds 2023 vind je de mini-modellen niet meer bij Apple, maar mogelijk nog wel bij andere winkels.

iPhone 12 mini

Reacties: 49 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.