Pre-order AirTag en iPhone 12 in paars.

Praat mee: AirTag en paarse iPhone 12, wat heb jij besteld? [poll]

De pre-order van de eerste aankondigingen van Apple's april-event zijn begonnen. Zowel de AirTag als de paarse iPhone 12 (mini) zijn vanaf nu te bestellen. Heb jij iets gekocht?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple’s april 2021-event zat barstensvol aankondigingen met nieuwe producten en vanaf nu zijn de eerste pre-orders gestart. Apple trapt af met de AirTag en de nieuwe kleur voor de iPhone 12 en volgende week staan de overige producten op het menu. In deze Praat mee over de pre-order van de AirTag en paarse iPhone 12 kun je laten weten wat jij besteld hebt. Stem ook op onze poll!

Praat mee: pre-orders AirTag en paarse iPhone 12

Apple verdeelt de reserveringen van nieuwe producten in twee weken. Deze week zijn zoals gezegd de AirTag en de paarse iPhone 12 (mini) aan de beurt, met de leveringen vanaf 30 april.

Lees je dit artikel via de iCulture-app, dan vind je de poll hier.

Volgende week, op vrijdag 30 april, volgen de nieuwe iMac 2021, iPad Pro 2021 en de nieuwe Apple TV 4K 2021. Die worden halverwege mei aan de eerste kopers geleverd.

AirTag

De AirTag is vanaf 14:00 beschikbaar bij Apple en (binnenkort) bij diverse andere winkels. Wil je de AirTag kopen, dan kan je kiezen uit twee opties:

Bij Apple kun je ervoor kiezen om de AirTag te laten graveren. De inscriptie komt op de witte kant van de AirTag. Koop je een set van 4, dan kan je voor elke individuele AirTag aparte inscriptie toevoegen. Hou er rekening mee dat door de inscriptie de levertijd mogelijk wat langer is.

Bij deze winkels kun je ook terecht voor de AirTag:

Lees meer in ons artikel AirTag kopen om alles te weten over prijzen, voorraad, accessoires en meer.

Paarse iPhone 12 (mini)

De pre-order van de paarse iPhone 12 en 12 mini begint op vrijdagmiddag 23 april om 14:00 uur. De eerste toestellen worden geleverd vanaf vrijdag 30 april.

Je kunt nu al bestellen en hebt dan de keuze uit:

iPhone 12 in paars

iPhone 12 mini in paars

Je kunt de iPhone 12 bestellen bij de volgende aanbieders:
T-Mobile | Tele2 | Mobiel.nl | KPN | Vodafone | Belsimpel.nl

Verder kun je terecht bij deze winkels en aanbieders:
Amac | Coolblue | YourMacStore | BCC | Bol.com | Belsimpel.nl | Mobiel.nl | Mediamarkt


Bekijk ook onze iPhone aanbiedingen. Werken bovenstaande linkjes niet goed? Dan kun je het beste even je adblocker uitschakelen.

Heb je nog goede tips nodig voor de pre-order van de iPhone 12 in het paars? In ons artikel met de aparte pre-order tips lees je handige trucjes zodat je weet dat je de eerste bent.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

iPhone 12 mini

De iPhone 12 mini is de kleinste van alle nieuwe iPhones van 2020. De iPhone 12 mini heeft een 5,4-inch display en is qua fysiek formaat zelfs iets kleiner dan de iPhone SE 2020. De iPhone 12 mini heeft dezelfde specificaties als de iPhone 12: ondersteuning voor 5G, een nieuw design, een verbeterde dubbele camera en ondersteuning voor MagSafe. Met de A14-chip is deze iPhone supersnel. Er zijn zes kleuren, met paars als nieuwste kleur uit april 2021. Lees meer over de iPhone 12 mini kopen, prijzen en nog veel meer.

iPhone 12 mini
49 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.