Face ID

Reacties voor: Gerucht: ‘Notch verdwijnt pas echt bij de iPhone 16 Pro’

Een iPhone zonder inkeping in het scherm: sommige gebruikers zouden het maar al te graag zien. We zullen er nog wel even op moeten wachten, want volgens analist Ming-Chi Kuo komt het pas in 2024.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Die notch is ondertussen al lang en breed geaccepteerd. Ik vind die kleine gaatjes in t midden of zijkant storender.

  2. Lol en in 2024 word het met 2 jaar uitgesteld naar 2026 😜 Mijn voorspelling.

  3. @Axel: Ik kom van een Sasmsung S20 ultra met punch hole front camera. Dat wende heel snel. Nu een Iphone 13 pro, voor sommigen zal dat een achteruitgang zijn qua notch, maar wederom went dat gewoon erg snel en is de notch helemaal niet zo storend in de praktijk.

    Op zich zou ik het wel prettig vinden om een volledig scherm te hebben zonder enige punch hole of notch, eventueel met iets mindere kwaliteit camera onder het scherm, deze gebruik ik toch maar zelden. De Iphone 14 en 15 sla ik wel over en de 16 zal mogelijk wel weer een nieuwe kandidaat zijn, in dat geval mogelijk een plus als dit waarheid blijkt de zijn uiteindelijk.

  4. Origineel geplaatst door Axel
    Die notch is ondertussen al lang en breed geaccepteerd. Ik vind die kleine gaatjes in t midden of zijkant storender.

    Ik heb de notch altijd een noodzakelijk kwaad gevonden. Nooit geaccepteerd en zal ik ook nooit doen. Alleen ontkom je er niet aan als je voorkeur naar een iPhone uit gaat. Dus kom maar op met die punchhole….. of liever dat eigenlijk ook niet 😊.

  5. @Axel: Inderdaad dan kijk je constant naar een lelijke zwarte vlek in je scherm, wat dan je front camera moet zijn. Je beeldscherm loopt nog eens om heen, wat gewoon echt lelijk is.

    Ik denk dat Apple gewoon gelijk gaat voor camera achter het glas, zoals al een enkele Android telefoon heb(maar heel weinig nog).
    Hierbij zit je echt alleen de camera als het nodig is, anders is het gewoon normale beeldscherm inhoud.

  6. Dat komt dan mooi uit want heb nu de 13 en doe drie jaar met een toestel. Dus de 16 pro is de volgende😬

  7. Origineel geplaatst door Axel
    Die notch is ondertussen al lang en breed geaccepteerd. Ik vind die kleine gaatjes in t midden of zijkant storender.

    Mee eens. Voor mij is dat kleine gaatje gelijk aan de kapotte pixel die je soms wel eens hebt op je laptop. Ontzettend storend en blijft mij continue opvallen. De notch zie je op een gegeven moment niet meer.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.