Reacties voor: Instagram Threads komt op 14 december naar Europa

Instagram Threads lijkt toch naar Europa te komen. Meta zou de dienst in aangepaste vorm in december 2023 willen uitbrengen in EU-landen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Het was toch even leuk om het uit te proberen. Het leek veel op Twitter uit 2009. Lekker basic, slechte zoekfunctie en weinig Nederlanders (en daardoor weer wel veel interactie met die paar die er wel op zitten). We horen het wel weer wanneer we erop kunnen. Bedankt voor de updates.

  2. Wellicht via een VPN?

  3. Uhmmmm… je hebt toch ook FB nodig om de Quest te kunnen gebruiken? Wat is daar dan anders mee?
    Ik ben voor privacy regels… maar kom op!!! 2 platformen van 1 en dezelfde aanbieder…

  4. Ik moet kotsen van alles wat van Facebook/meta is 🤮🤮. Mensen klagen over twitter maar ondertussen vergeten ze wat voor 💩 bedrijf meta is. Waarschijnlijk is threads niet beschikbaar vanwege het niet voldoen aan privacy wetgeving, iets waar Facebook zelf ook al moeite mee heeft in Europa.

  5. Konden ze nu geen andere naam bedenken dan Threads. Ik dacht eerst dat het over dat communicatieprotocol ging. Alsof een app ineens CAN, KNX, … gaat noemen

  6. Wetende wie de uitgever is is voor mij al voldoende rede om de app niet te installeren. Bevalt mij prima zonder die sociale media.

  7. countdown is nu live, threads opent op 14 december in eu haar duren.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.