Archief voor 'instagram'

Instagram-verzamelingen

Instagram werkt aan alternatief voor Twitter

Onder de slogan: Instagram for your thoughts

· Meta, het bedrijf dat zich graag oriënteert op ideeën van anderen, heeft iets nieuws in de pijplijn. Het is bezig onder de codenaam P92, Project 92 of Barcelona een alternatief voor Twitter te ontwikkelen. Maar gaat het Instagram wel lukken om de twitteraars over te halen?

Apps
Instagram-verzamelingen

Zo maak je Instagram-verzamelingen: alleen of met vrienden

Een collectie van de leukste foto’s en berichten

Er verschijnen op Instagram heel wat mooie foto's. Je kunt ze opslaan in je Instagram-verzameling, zodat je ze later weer gemakkelijk kunt terugvinden. Zo werken de collecties op Instagram, die je alleen of met vrienden kunt maken.

Foto
Instagram favorieten in tijdlijn

Een Instagram-tijdlijn met alleen vrienden: het kan nog steeds

Instagram biedt je de mogelijkheid om je feed op meerdere manieren te bekijken. Standaard krijg je de 'Home'-feed, die steeds vaker wordt gevuld met populaire berichten van mensen die je niet kent, in een willekeurige volgorde. Je kunt echter ook kiezen voor mensen die je kent en favorieten, in chronologische volgorde. Hier lees je hoe het werkt.

Apps
Instagram foto's opslaan

Zo kun je Instagram-foto's bewaren en backups maken

Automatisch opslaan van al je Instagram-berichten

Je kunt bij Instagram alle foto's die je plaatst lokaal op je iPhone bewaren, zodat je ze later gemakkelijk kunt terugvinden. Zo maak je ongemerkt een backup van al je gepubliceerde foto's. Deze tip legt uit hoe het werkt.

Apps, Foto
Instagram filters op de iPhone

Zo kun je Instagram-filters sorteren op de iPhone

Zet je favoriete foto’s vooraan!

De filters van Instagram zijn een kwestie van smaak. Sommige vind je mooi, andere gebruik je nooit. In deze tip leggen we uit hoe je favoriete Instagram-filters altijd vooraan zet, door ze naar eigen voorkeur te rangschikken.

Apps