Reacties voor: Zoveel tijd breng jij door met Facebook-apps

Mark Zuckerberg heeft tijdens de presentatie van Facebook's kwartaalcijfers bekend gemaakt hoeveel tijd we besteden binnen de applicaties van Facebook. Dat blijkt nogal wat.
Lees het complete artikel → Zoveel tijd breng jij door met Facebook-apps
Eveline Meijer -

Reacties: 12 reacties

  1. Facebook word langzaam zo’n corporatie die de hele wereld beheerst, van zo’n toekomstfilm weetjewel. Welcome, Facebook is here to improve your life with the new ETC.

  2. @Davey: Ik breng helemaal geen tijd meer door met de facebook app, zelfs de messenger is er af.
    Ik had Messenger alleen nog vorige week maar die negeert gewoon de regels van de Iphone, hij stond ingesteld dat die geen mobiele data mocht gebruiken.

    Echter dinsdag avond zat ik in de bus en kreeg constant berichten binnen van facebook messenger, echter keek ik mobiele data messenger uit, ik open de messenger app en ik mocht niks versturen aangezien geen verbinding.

    Dus ik kijk heeft wifi even aan gestaan ofzo nee wifi schuifje stond ook uit, de app doet dus gewoon dingen terwijl de functie er van uit staat.

  3. Nou die 50 minuten haal ik ook wel per dag. Ik check regelmatig of er nieuwe informatie is of ik zet zelf een bericht op facebook.

  4. Nou, dan is er iemand die bijna het dubbele gebruikt want met 1 min/dag zit ik al ruim denk ik. Alleen WA gebruik ik nog redelijk vaak…

  5. Ik gebruik het nog steeds niet.

  6. Tja Facebook… Blijft voor de hersenlozen vind ik. De gemiddelde gebruiker ziet alleen filmpjes die geliked zijn, foto’s wat iemand aan het eten is of dat iemand meedoet aan een prijsvraag. Uitzonderingen daargelaten

  7. Je moet voor de gein eens de FB app van je iPhone afgooien en dan eens kijken hoeveel langer je batterij meegaat!! Echt triest die app…

  8. Origineel geplaatst door Patrick
    Tja Facebook… Blijft voor de hersenlozen vind ik. De gemiddelde gebruiker ziet alleen filmpjes die geliked zijn, foto’s wat iemand aan het eten is of dat iemand meedoet aan een prijsvraag. Uitzonderingen daargelaten

    I like that 🙂

  9. @Patrick:

    Amen 🙂

  10. Ben blij dat ik daar niet bij hoor. Iedereen moet vinden en gebruiken wat ie leuk of fijn vind maar ga daar mn tijd niet mee verdoen.

  11. Geen messenger, geen whatsapp, geen instagram en 1-2x per dag even 1 minuutje scrollen door fb.

    Graag zou ik FB helemaal wegdoen, maja bedrijfspagina’s…

  12. Ik gebruik nu 1,5 jaar geen facebook meer. Account bestaat maar is nagenoeg “leeg”. Het gaat mij allemaal te ver. Wil je ergens een account aanmaken moet je met je fb inloggen. Dat wil ik niet en dan moet je nog gaan zoeken hoe je een account kan aanmaken zónder facebook. Banken die in de toekomst op basis van je fb account en de sociale status van je vrienden dan bepalen hoe hoog je lening kan zijn etc. 1x een bedrijf leuk vinden betekend dat jouw vrienden maandelijks een bericht krijgen over hoe leuk jij dat bedrijf wel niet vind, zelf zie je er niks van. Walgelijk. Op zich is het in de basis een leuk medium, maar het gaat mij allemaal te ver.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.