Facebook groepsgesprekken voor bellen

Facebook Messenger heeft nu belfunctie voor groepen

Facebook Messenger biedt vanaf nu groepsgesprekken met vrienden aan. Je kunt bellen met meerdere mensen tegelijk, in een audiogesprek.

Iedereen met een Facebook Messenger-account kan vanaf nu bellen met groepen. De nieuwe functie werd (uiteraard op Facebook) aangekondigd door David Marcus, hoofd van het Messenger-team.

Facebook groepsgesprekken voor bellen

Messenger: belfunctie voor groepen

Om te bellen met een groep tik je op het telefoonicoontje binnen een groep. Op een vervolgscherm geef je aan welke mensen mogen meedoen aan het gesprek. Je kunt ook de gespreksdeelnemers beheren vanuit de app. Het kan zo’n 24 uur duren voordat alle mensen de functie te zien krijgen, waarschuwt Marcus. Je hebt er de nieuwste versie van Messenger voor nodig.

Voorheen kon je al wel 1-op-1 bellen met vrienden via de Messenger-app. Deze maand kondigde Facebook chatbots voor Messenger aan en kondigden ze een samenwerking met Messenger aan. Ook introduceerde de app profielnamen en scanbare codes om chats te starten. Tenslotte werd in april ook een weerbericht toegevoegd. Al die functies in korte tijd maken wel duidelijk dat Facebook volop inzet op nieuwe functies, om te zorgen dat nog meer mensen de app gaan gebruiken. Misschien verdwijnt zelfs de mobiele website helemaal.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 april 2016, 21:29
Categorie Apps
Onderwerpen bellen, facebook, messenger

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.