facebook iphone hand

Facebook verandert weergave van fotoalbums in tijdlijn

De Facebook-app laat fotoalbums nu op een andere manier zien in de tijdlijn: in een lange lijst.

De Facebook-app voor iOS toont fotoalbums in de tijdlijn nu op een andere manier. In plaats van een rooster van blokjes worden ze onder elkaar gezet, waarbij je snel een duimpje of een reactie kunt geven. Het gaat om albums die verschijnen in je tijdlijn. Nog niet iedereen krijgt de nieuwe weergave te zien, maar bij iCulture-lezers Berjan en Danny was het al wel het geval.

In de oude situatie kreeg je bij een fotoalbum in je tijdlijn een serie blokjes te zien. Tapte je erop, dan kreeg je één van de foto’s iets groter te zien. Dat werkt nu iets anders: als je op een foto tapt, verschijnen de foto’s in een lijst onder elkaar.

Facebook kondigde onlangs aan, dat ze elke 4 weken een appupdate gaan uitbrengen, waarin vooral stabiliteitsverbeteringen worden doorgevoerd. Nieuwe functies zullen alleen nog in de app zelf worden aangekondigd. Dat geeft Facebook de mogelijkheid om per gebruikersgroep bepaalde functies te testen en het is ook meteen de reden waarom niet iedereen deze nieuwe fotoalbums ziet.

facebook-fotoalbum-weergave

Tipgevers: @ThatsjustBJ en @dannyvermeulen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 augustus 2014, 23:52
Categorie Apps
Onderwerp facebook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.