apple-store-bevoorrading-den-haag-featured

Apple bevestigt: Apple Store Den Haag opent op 9 augustus

De Apple Store in Den Haag zal op 9 augustus worden geopend volgens Apple. Daarmee is de openingsdatum eindelijk officieel bekend.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Apple Store Den Haag logo 2De Apple Store in Den Haag zal op 9 augustus zijn deuren openen. Apple heeft de datum officieel bevestigd. Daarmee krijgt Nederland de derde Apple Store van Nederland. iCulture berichtte eerder al dat het Apple Store-logo op de winkelomheining was onthuld. We wisten op dat moment al dat de winkelopening nabij was.

Update: We hebben een tijd! De Apple Store in Den Haag zal zaterdag 9 augustus om 10 uur ‘s ochtends de deuren openen.

De afgelopen dagen wijzen bronnen van iCulture er op dat de winkel inmiddels al flink bevoorraad is en dat alles van binnen nagenoeg klaar is. Er moeten enkel nog een paar delen van de winkel worden ingericht. Hieronder zie je enkele nieuwe foto’s van de bevoorrading, die iCulture van een tipgever ontving:

apple-store-bevoorrading-den-haag-iculture
Foto’s via @lamperdesign
apple-store-den-haag-bevoorrading-iculture

Zoals je eerder op onze website kon lezen zit de nieuwe Apple Store op een imposante locatie. Binnenin is de winkel ook een bezoekje waard: er komt een 360 graden Genius Bar, de eerste ter wereld. Ook is er qua architectuur gekozen voor iets bijzonders: de winkel lijkt uit slechts één verdieping te bestaan, maar tegelijk is het mogelijk om vanuit een vide neer te kijken op de activiteiten in de winkel.

apple-store-den-haag-voorraad-iculture
Foto’s via @lamperdesign
apple-store-den-haag-passage-bevoorrading

Wil jij er zaterdag bij zijn? Als eerdere winkelopeningen iets hebben bewezen, dan is het dat er een fikse rij wachtenden zal zijn. Tegelijk is het een belevenis die je niet snel vergeet.

Wij zijn erbij. Jij ook?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 augustus 2014, 21:34
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, apple store den haag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.