iculture-vandaag
iCulture Vandaag

iCulture Vandaag: dit was maandag 4 augustus 2014

In iCulture Vandaag: je oude iPhone inruilen voor een nieuwe, nieuwe 4G-steden T-Mobile, hou jezelf (of anderen) bezig op vakantie, een nieuwe iOS 8-beta en de Apple TV krijgt een nieuwe interface.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 5s close-up wachten in Apple StoreHeb je nog een oude iPhone liggen waar je eigenlijk niks meer mee doet en ben je toe aan een nieuwe? Dan kan een bezoekje aan de Apple Store je misschien een interessante korting opleveren. Sinds vandaag kun je je oude iPhone ook in de Nederlandse Apple Stores inleveren. Verder zetten we op een rij in welke 26 steden je nog dit jaar met je iPhone van T-Mobile 4G gebruik kan maken. En in de vakantiespecial van vandaag richten we ons op entertainment op vakantie. Voor ieder wat wils: lezen, films kijken, gamen of iets anders.

Nieuws

Apps

 • De Brabantse buurtalarm-app LAS blijkt ook buiten Vught aan te slaan.
 • Hij komt eraan! Het schietspel BioShock komt naar iPhone en iPad.
 • Met de geweldige app Listary is het aanmaken van een taak net zo makkelijk als op Enter drukken.
 • Er zijn al veel Pokémon-wannabe’s geweest, maar Micromon is toch wel de beste tot nu toe.

Rubrieken

 • In iCulture Deals hadden we als shopknaller de BookBook-case voor de iPhone.
 • De iCulture Vakantiespecial ging vandaag over entertainment op vakantie: boeken en tijdschriften lezen, films kijken, games spelen en meer.

Meer vandaag

  Genius Scan

 • Met de handige PDF-scanner Genius Scan (gratis) kun je nu ook vegen tussen pagina’s en meteen uploaden naar diensten als Dropbox, Evernote en Google Drive. Er is ook een betaalde versie, waarmee je PDF-bestanden en afbeeldingen uit andere apps in Genius Scan kan importeren.
 • De geheel vernieuwde Wikipedia Mobile (gratis) verhelpt in een eerste update de nodige kinderziektes die na de release aan het licht kwamen. Zo is er een handige ‘Today’ optie toegevoegd om snel naar het hoofdpagina terug te keren. Ook het scrollen zou nu beter moeten gaan.
 • In het puzzelspelletje 2048 (gratis) kun je in multiplayer ook met je tegenstander praten of emoji naar elkaar sturen. Ook is een nieuwe multiplayer-modus toegevoegd waarin je tegen andere spelers speelt.
 • Clima (€0,89) is een fraaie nieuwe weer-app die je uitsluitend met veegbewegingen bedient. Je kan wisselen tussen de voorspelling per uur of per dag.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 augustus 2014, 23:15
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.