Tijdlijn met meest recente berichten in Facebook.

Zo bekijk je in de Facebook-app de meest recente posts

Bekijk je berichten op Facebook liever in een chronologische tijdlijn? Je kunt ervoor kiezen om de meest recente berichten op Facebook eerst te zien. In deze tip lees je hoe je dat doet.

Tijdlijn met meest recente berichten in Facebook.
De Facebook-app op iOS laat je door je tijdlijn bladeren en posts, foto’s, video’s en likes van je vrienden bladeren. Standaard geeft de iOS-app van Facebook de tijdlijn volgens bepaalde algoritmes weer, waardoor bijvoorbeeld de meest populaire berichten bovenaan staan. Als je liever de meest recente posts bovenaan wil hebben, dan is dat ook mogelijk. In deze tip lees je hoe dat werkt.

Facebook meest recent

De optie om je tijdlijn te bekijken met de meest recente berichten bovenaan, zit verstopt in het menu van Facebook. Facebook heeft uiteraard liever dat je de tijdlijn bekijkt in een door hun gekozen volgorde, omdat je zo bijvoorbeeld meer deelbare artikelen ziet verschijnen. Als je liever gewoon een chronologische volgorde wil bekijken, dan doe je het volgende:

  1. Open de Facebook-app.
  2. Tik rechtsonder op de drie streepjes om het menu te openen.
  3. In de lijst onder het kopje Verkennen vind je de optie Overzichten. Tik hierop. Zie je de optie Overzichten niet, tik dan onderaan op Meer weergeven.
  4. Je kunt hier kiezen uit een aantal opties, waaronder je familie of beste vrienden. Bovenaan staat de optie Meest recent. Kies voor deze optie en je krijgt een tijdlijn te zien die in chronologische volgorde ingedeeld wordt.

Facebook meest recente berichten bekijken.

Op deze manier kun je alle berichten chronologisch bekijken. Er is helaas geen optie om de standaard tijdlijn op deze manier in te stellen, dus je moet telkens opnieuw naar deze optie navigeren om je tijdlijn chronologisch te bekijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt juli 2017
Categorie Apps
Onderwerp facebook