social-media-iculture

Volg iCulture op social media: Twitter, Facebook, Instagram en meer

Volg iCulture ook op sociale media. We zijn bereikbaar via Twitter, Facebook, Instagram en YouTube, waar je ook accounts van de redactie, onze developers, stagiairs en andere betrokkenen vindt.

iCulture. op sociale media

iCulture is veel meer dan een nieuwssite. We bestaan uit een community van passionele en betrokken mensen, waar we via allerlei kanalen mee in contact staan. Via sociale media blijven we in contact met onze lezers, maar we ontvangen ook nieuwstips en suggesties om de website te verbeteren. Voor ons zijn Instagram, Facebook, Twitter en YouTube belangrijke platformen. Wil je op de hoogte blijven wat er rondom onze website gebeurt en waar over gepraat wordt in de Apple-community? Volg ons dan! Dat kan op allerlei manieren.

iCulture op Instagram

Op Instagram vind je onze Instagram Stories, zodat je op de hoogte blijft wat er zoal bij ons op de redactie gebeurt. Welke producten zijn we aan het testen, met welke nieuwe projecten zijn we bezig? Op Instagram vind je ook handige uitlegvideo’s waarin je in 1 minuut wordt bijgepraat over nieuwe functies.

Je vindt ons account op instagram.com/iculture.nl.

iCulture op Twitter

Het meest actief zijn we met ons Twitter-account @iCulture. Door @iCulture toe te voegen als vriend word je meteen geattendeerd zodra er een nieuw artikel op iCulture verschijnt. Je kunt ook vragen aan ons stellen (en ja, we praten terug!).

social-media-iculture

De mensen achter iCulture zijn met hun persoonlijke accounts ook op Twitter te vinden:

iCulture op YouTube

Op YouTube vind je regelmatig nieuwe video’s over onderwerpen die op dat moment actueel zijn. Dat kan gaan om een reviewvideo, uitleg over een nieuwe functie of wat er verder ook maar speelt. Je vindt ons account op youtube.com/user/iphoneclub, dus helaas nog onder onze oude naam (die we helaas niet kunnen wijzigen). Als je op YouTube zoekt naar ‘iCulture’ vind je ons natuurlijk ook meteen. Abonneer je op ons kanaal, zodat je meteen een alert krijgt als er een nieuwe video is!

YouTube-video

iCulture op Facebook

Op onze Facebook-pagina vind je een selectie van de artikelen die op onze website zijn verschenen. We gebruiken het ook voor grappige, ontroerende, opmerkelijke ontwikkelingen. Zie je een leuk artikel, dan kun je die op Facebook meteen delen met vrienden of liken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!