social-media-iculture

Volg iCulture op social media: Twitter, Facebook, Instagram en meer

Volg iCulture ook op sociale media. We zijn bereikbaar via Twitter, Facebook, Instagram en YouTube, waar je ook accounts van de redactie, onze developers, stagiairs en andere betrokkenen vindt.

Sociale media zijn dé manier om op de hoogte te blijven wat er in de wereld gebeurt. Op iPhoneclub gebruiken we sociale media om in contact te blijven met lezers, maar ook om nieuwstips te krijgen en suggesties om de website te verbeteren. Voor ons zijn Twitter, Facebook en Instagram waardevolle media. Wil je op de hoogte blijven wat er rondom de website gebeurt? Volg ons dan!


social-media-iculture

iCulture op Twitter

Het meest actief zijn we met ons Twitter-account @iCulture. Door @iCulture toe te voegen als vriend word je meteen geattendeerd zodra er een nieuw artikel op iCulture verschijnt. Je kunt ook vragen aan ons stellen (en ja, we praten terug!).

De mensen achter iCulture zijn met hun persoonlijke accounts ook op Twitter te vinden:

iCulture op Facebook

Op onze Facebook-pagina vind je een selectie van de artikelen die op onze website zijn verschenen. We gebruiken het ook voor grappige, ontroerende, opmerkelijke ontwikkelingen. Zie je een leuk artikel, dan kun je die op Facebook meteen delen met vrienden of liken.

iCulture op Instagram

Via Instagram delen we foto’s rondom winkelopeningen, nieuwe producten en aankondigingen. Volg ons op Instagram om te zien wat we delen. Je vindt ons account op instagram.com/iculture.nl.

iCulture op YouTube

Op YouTube delen we (op onregelmatige momenten) video’s over onderwerpen die op dat moment actueel zijn. Dat kan gaan om een reviewvideo, uitleg over een nieuwe functie of wat er verder ook maar speelt. Je vindt ons account op youtube.com/user/iphoneclub, dus helaas nog onder onze oude naam (die we helaas niet kunnen wijzigen).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt januari 2018
Categorie Internet
Onderwerpen facebook, iculture, instagram, twitter, youtube

Instagram

Instagram is een populair sociaal netwerk voor het delen van foto's. Ontdek alles over de functies zoals Stories, Instagram Direct, gezichtsfilters en live video's. Zo haal je meer uit Instagram en krijg je meer likes.

Instagram