iCulture default featured image

Volg iCulture op social media: WhatsApp, X (Twitter), Facebook, Instagram en meer

Nu ook Mastodon
Volg iCulture ook op sociale media. We zijn bereikbaar via X (Twitter), WhatsApp, Facebook, Instagram en YouTube, waar je ook accounts van de redactie, onze developers, freelancers en andere betrokkenen vindt.

iCulture op sociale media

iCulture is veel meer dan een nieuwssite. We bestaan uit een community van passionele en betrokken mensen, waar we via allerlei kanalen mee in contact staan. Via sociale media blijven we in contact met onze lezers, maar we ontvangen ook nieuwstips en suggesties om de website te verbeteren. Voor ons zijn WhatsApp, Instagram, Facebook, X (Twitter) en YouTube belangrijke platformen. Wil je op de hoogte blijven wat er rondom onze website gebeurt en waar over gepraat wordt in de Apple-community? Volg ons dan! Dat kan op allerlei manieren.

iCulture op Instagram

Op Instagram vind je onze Instagram Stories, zodat je op de hoogte blijft wat er zoal bij ons op de redactie gebeurt. Welke producten zijn we aan het testen, met welke nieuwe projecten zijn we bezig? Daarnaast lichten we belangrijke nieuwtjes uit in berichten. En voor koopjes en speciale aanbiedingen kun je terecht op iCulture.deals, ook op Instagram.

Je vindt ons account op instagram.com/iculture.nl.

YouTube-video

iCulture op WhatsApp

In ons WhatsApp-kanaal delen we de belangrijkste artikelen, productaankondigingen, de beste tips en het nieuws dat je moet weten. Je kunt reageren met een emoji en zelfs een melding krijgen als we een nieuwe post gedeeld hebben. Niemand ziet dat jij ons op WhatsApp volgt en je hoeft ook niet je telefoonnummer te delen. Naast ons hoofdkanaal hebben we ook een apart kanaal voor iCultureDeals, waarin we de beste deals en koopjes met je delen.

Je vindt onze WhatsApp-kanalen hier:

We zijn ook bereikbaar via de chat. Wil je een vraag stellen, dan kan dat via ons WhatsApp-account. We gebruiken de chat in WhatsApp als een “best effort”-kanaal. We zullen ons best doen om goed en spoedig te antwoorden, maar er zit geen helpdesk die meteen met je probleem aan de slag kan gaan. Daarvoor kun je beter terecht bij Apple Support. Ons WhatsApp-nummer is niet bedoeld om naar te bellen; we zullen telefoongesprekken dan ook niet beantwoorden.

iCulture op X (Twitter)

Het meest actief zijn we met ons X-account (Twitter) @iCulture. Door ons toe te voegen als vriend word je meteen geattendeerd zodra er een nieuw artikel op iCulture verschijnt. Je kunt ook vragen aan ons stellen (en ja, we praten terug!).

Wil je op de hoogte blijven van koopjes, dan kun je terecht bij ons account @iCultureDeals.

De mensen achter iCulture zijn met hun persoonlijke accounts ook op Twitter te vinden, maar hier wordt niet altijd over Apple gediscussieerd. De vaste kern bestaat uit Jean-Paul: @JeanPaulH, Gonny: @gonny, Benjamin: @BenjaminRK, Daniel: @d_vischjager, Alex: @stayallive, Mark: @yourmark. Freelancers waar we regelmatig mee werken zijn Elger: @elger en Bas: @basvanderploeg

iCulture op Mastodon

Op Mastodon is iCulture natuurlijk ook aanwezig, zelfs sinds 2017! Volg ons via @iCulture@mastodon.social! Je kunt hier in de gaten houden of er nieuwe berichten op iCulture zijn verschenen en erop reageren.

iCulture op Mastodon

iCulture op Facebook

Op onze Facebook-pagina vind je een selectie van de artikelen die op onze website zijn verschenen. We gebruiken het ook voor grappige, ontroerende, opmerkelijke ontwikkelingen. Zie je een leuk artikel, dan kun je die op Facebook meteen delen met vrienden of liken. Je kunt ook vragen stellen, maar we kunnen helaas niet beloven dat je er altijd snel antwoord krijgt.

iCulture op YouTube

Op YouTube zijn we momenteel wat minder actief. We hebben er de afgelopen jaren wel regelmatig video’s gepubliceerd over onderwerpen die op dat moment actueel waren. Het kan gaan om een reviewvideo, uitleg over een nieuwe functie of wat er verder ook maar speelt. Je vindt ons account op youtube.com/user/iphoneclub. Als je op YouTube zoekt naar ‘iCulture’ vind je ons natuurlijk ook meteen.

Wil je meer weten over sociale media in het algemeen, bekijk dan onze round-up van sociale netwerken (en hun apps).

Bekijk ook

Beste apps voor sociale netwerken op iPhone en iPad

Met sociale netwerken blijf je in contact met vrienden. Welke sociale netwerken met iPhone-app zijn er zoal en welke moet je hebben? Dat lees je in dit overzicht!