Reacties voor: Facebook brengt Gaming-app uit, maar zonder games

Gamesaanbod geblokkeerd door Apple
Facebook gaat de Facebook Gaming-app uitbrengen voor iOS, maar dan wel met flink wat beperkingen. Zo zijn er geen enkele games te spelen via de app, omdat Apple dit niet toestaat. Facebook uit daarover zijn ongenoegen in de media.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Logisch toch?

  2. Apple concurentie?

    “App store”

  3. Grappig dat FB zanikt dat het geen reactie van Apple kreeg… als media bij hen aankloppen na schandalen.. dan is het juist FB dat stil blijft.

  4. Ik vind dat al die app makers inclusief Facebook niet moeten zeuren. Je wilt gebruik maken van een enorm krachtig platform met miljoenen gebruikers. Dan pas je je maar aan aan de regels die daar gelden. En ja, zelfs als je heel veel moet afdragen. Bovendien begrijp ik Apple helemaal met een gaming app, aangezien ze nota bene zelf heel flink geïnvesteerd hebben in Arcade. Je bent ook niet verontwaardigd als de Italiaan op de hoek weigert om jou je zelfgemaakte macaroni via zijn restaurant te laten verkopen?

  5. FB die zich niet aan de regels wilt houden. Hoe ongewoon zeg.

    /sarcasme

  6. Origineel geplaatst door BrutusNL
    Ik vind dat al die app makers inclusief Facebook niet moeten zeuren. Je wilt gebruik maken van een enorm krachtig platform met miljoenen gebruikers. Dan pas je je maar aan aan de regels die daar gelden. En ja, zelfs als je heel veel moet afdragen. Bovendien begrijp ik Apple helemaal met een gaming app, aangezien ze nota bene zelf heel flink geïnvesteerd hebben in Arcade. Je bent ook niet verontwaardigd als de Italiaan op de hoek weigert om jou je zelfgemaakte macaroni via zijn restaurant te laten verkopen?

    Dat niet alleen… als wij kijken naar consoles.. dan vind letterlijk iedereen het goed dat er een Wallet garden is.
    probeer een ps4 game maar op een xbox te spelen… werkt niet.

  7. Zielig hoor. Spelregels zijn op voorhand duidelijk. Aanpassen of wegwezen 😉

  8. Waar maakt FB zich druk om IOS is niet eens marktleider.

  9. 95% van de gebruikers gebruikt de app op Android om te kijken naar livestreams. Het zelf daadwerkelijk spelen van games die in de app aangeboden worden, wordt dus maar weinig gedaan

    Uiteindelijk hebben we moeten beslissen om de gameplay-functies volledig uit de app te verwijderen om ervoor te zorgen dat Apple de losse Facebook Gaming-app zou goedkeuren. Dat betekent dat iOS-gebruikers een inferieure ervaring hebben ten opzichte die van Android

    Dus naar schatting 5% van de gebruikers heeft een inferieure ervaring en 95% heeft nergens last van.

    Waar hebben we het over? Die klinkt als een puber die eens een keer z’n zin niet krijgt.

  10. Goeie zaak.
    Blokkeren die zooi van FB.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.