Apple Watch Series 7 tijdens het zwemmen.

Reacties voor: Gerucht: ‘Apple Watch Series 8 mogelijk in drie maten’

Al sinds de allereerste versie brengt Apple de Apple Watch in twee formaten uit, maar daar zou volgend jaar verandering in komen. Verschijnt de Apple Watch Series 8 echt in drie maten?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -
10 reacties
 1. Maar waarom is er geen kleiner formaat? Wat als je een smalle pols hebt? Of als je een Apple Watch voor je tienerkinderen wilt kopen.

 2. Het werd tijd. De 4 valt in het niets om mijn brede pols. Kan niet wachten op de 50mm. Mijn zegen hebben ze.

 3. Waarom geen ronde Apple Watch ?

 4. @BK: Inderdaad, daar loop ik ook tegenaan, ik vind ze te groot worden voor mijn pols. De 38 mm was ideaal.

 5. Binnenkort iPad mini met horlogebandje…

 6. Niet steeds groter nee. Koop ook de kleinste maar als deze langzaam groeit is dat wel erg jammer.

 7. De Watch 6 van 40 mm bedekt nu al bijna mijn hele pols, eerder behoefte aan een kleinere met e-Sim .

 8. De gezondheidsensoren die Apple (volgens analisten) wil gaan gebruiken passen simpelweg (nog) niet in de bestaande kasten. Dus een grotere versie mèt of kleinere versies zonder die sensoren in afwachting van verdere miniaturisatie.

 9. Op zich een logische uitbreiding van het assortiment. Ik zie in Azië toch veel mensen die een horloge die bij wijze van spreken groter is dan een theeschoteltje.

  Veel kleiner dan 41 mm zal het niet gaan, want je moet de info ook op het scherm kunnen tonen. Er moeten steeds meer sensoren in het horloge wat alleen ten koste van de batterij grootte kan. (Tenzij je een horloge met de dikte van een baksteen wilt hebben). Die batterij heb je hard nodig als je een beetje fatsoenlijke gebruikerstijd over wil houden.

 10. @Arie: de se hoeft zo gezien dus niet groter , die mist die functies . ( ik wantrouw die functies toch, meer speelgoed) dat nou de se bestaat koop ik niet gauw weer een gewone. Voordeel vd budget Watch t o v de instap iPad en de iPhone se is dat je niet een sterk verouderd model hebt, wat bij de iPhone en iPad helaas wel nog steeds t geval is. En de watch se met 4g is 50€ extra, bij de 7 is t 100€ extra, zo loopt t verschil nog verder op

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.