Apple Watch podcast-app

Reacties voor: Apple verkocht 5,7 miljoen stuks van de Apple Watch in tweede kwartaal

Op weg naar 50 procent marktaandeel
Het gaat goed met de Apple Watch, AirPods en andere kleine 'wearables' bij Apple. Het bedrijfsonderdeel is afgelopen kwartaal met bijna 50% gestegen. Maar hoeveel stuks heeft Apple verkocht van de Apple Watch? Dat is alleen na te gaan via metingen van derden.
11 reacties
 1. Dat de Apple Watch een geliefd klokje is, is een gegeven. Door de jaren heen zie je steeds meer mensen voor de Apple Watch gaan dan de overige wearbles. Samsung is met zijn Tizen OS nog de enige concurrent, Android ware is langzaam maar zeker afscheid van genomen. Gezien de functies die de Apple Watch heeft dienen ook ergens voor, maar ook de nood functies die je nooit hoopt te gebruiken maken de Apple Watch eerder een metgezel dan een klok over het algemeen. Denk aan de SOS, ECG, en Valdetectie. Er heeft zelfs een artikel in de krant gezet, omtrent de Valdetectie. Dit maakt de Apple Watch een meenstream horloge. Wat Apple in het verleden met de iPod, de iPhone, en de iPad heeft gedaan, gebeurt ook met traditionele horloges. Ook Apple Pay is een betaalsysteem wat de pinpas het straatbeeld zal verlaten.

 2. Vind ik niet zo gek, het is een topproduct net zoals de airpods. Ik vind nieuws omtrent de apple watch momenteel veel spannender dan nieuws over de nieuwe iphone. Ik kijk ook meer uit naar de apple watch 5 dan naar de nieuwe iphones. De iphone is ver uitontwikkeld en ik zie ook geen reden om mijn iphone X te vervangen. Maar de apple watch heeft nog zoveel groeipotentie en mijn apple watch 2 kan wel een upgrade gebruiken!

 3. @Rv: Ik ben ook wel benieuwd naar de watch 5, maar moet zeggen watch 2 doet prima.
  Nog net zo snel als aan begin toen ik hem kocht, batterij duur nog van 2 dagen.

 4. Mooi product die Apple watch. Alleen het glas is bagger. Niet krasvast. Gemiste kans voor de hoge aanschafprijs.

 5. Heb sinds 3 weken een apple watch 4 om mijn pols hangen. En eerlijk waar, dit is echt een verrijking van mijn leven. In combinatie met mijn airpods en een iphone xs max ben ik compleet. Ik kan niet meer zonder

 6. @Rob: Ik heb de RVS versie van de Apple Watch serie 4 gekocht in Duitsland. Dat heeft ander soort (sterker) glas.

 7. @Rob: ik draag het horloge vanaf de eerste dag en heb er nog nooit 1 krasje op gezien. Tevens ook nog nooit een screen protector gebruikt of iets dergelijks.

 8. @Rob:

  Ik heb sinds het begin van de Series 2 RVS, deze uitvoeringen in combinatie met Saffier kristal is het een krasvast scherm. Het glastype dat jij hebt is gemaakt van I-onX en is kras gevoeliger maar wel breuk bestendiger dan Saffier.

 9. Origineel geplaatst door Rob
  Mooi product die Apple watch. Alleen het glas is bagger. Niet krasvast. Gemiste kans voor de hoge aanschafprijs.

  Herken het wel. Vanaf de 2e week een krasje op mijn AW4. Erg jammer.

 10. Ik heb nog een series 2 liggen, draag deze eigenlijk nooit.
  Ben toch weer terug naar mijn vertrouwde TAG.

 11. @Ed: Heb op mijn Watch 2 pas naar 2,5 jaar ofzo een krasje erop, helaas door mijn eigen schuld.
  Hij kreeg op het werk een tikje in het trappenhuis, maar zo klein en aan bovenkant dat je amper ziet.
  Dus de RVS versie is mij te duur daarvoor, daar heb ik geen 400 euro extra voor over.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.