Reacties voor: Grote namen ontbreken nog bij universele Apple Silicon-apps

Facebook, Google en Disney doen niet mee
Instagram op je Mac gebruiken? Of Candy Crush Saga? Dankzij Apple Silicon wordt het mogelijk. Maar als Apple later vanavond de eerste Macs met Apple Silicon aankondigt, ontbreken enkele grote namen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Facebook en anderen kunnen makkelijk in Safari (of andere). Dus ik snap op zich wel dat ze de noodzaak er niet van inzien. Bovendien hoef ik geen rommel van FB op mijn Mac .😉
    Maar spellen, laat maar komen 👏🏼

  2. Als ik het goed begrijp heb je wel een nieuwe mac(book) nodig om iphone apps te kunnen draaien op je mac(book) toch? Oude mac’s worden dus niet ondersteund voor deze apps.

  3. Origineel geplaatst door Melvin
    Als ik het goed begrijp heb je wel een nieuwe mac(book) nodig om iphone apps te kunnen draaien op je mac(book) toch? Oude mac’s worden dus niet ondersteund voor deze apps.

    Nee want ze zijn geschreven voor arm instructie set, ze moeten anders herschreven worden in universal om op oude Macs gebruikt te worden maar sinds all MacBooks en iMacs overstappen op Apple silicon (arm instructie set) zal dat ook niet gebeuren

  4. Gezien hoe Apple zich de laatste tijd gedraagt mbt de App Store, kan ik k me goed voorstellen, dat een hoop ontwikkelaars huiverig zijn geworden. En misschien eerst de US en EU rechtzaken willen afwachten.

  5. @Melvin: dat klopt:)

  6. Jammer…

  7. Je iOS app komt standaard naar de ARM-Mac, je kan dit voorkomen door een opt-out.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.