AirPods Pro 2 usb-c oplaadcase

Apple verkoopt AirPods Pro-case met usb-c nu ook los: dit is de prijs

Goed nieuws voor iedereen met de tweede generatie AirPods Pro: de nieuwste usb-c-oplaadcase is nu ook los te koop.

Afgelopen september kondigde Apple de AirPods Pro met usb-c oplaadcase aan. Het zijn nagenoeg dezelfde tweede generatie AirPods Pro als die uit 2022, maar dan met een oplaadcase met usb-c-poort in plaats van Lightning. Voor wie wel al de tweede generatie AirPods Pro heeft, maar zijn oplaadcase wilde vervangen door de nieuwste versie, was het een teleurstelling dat de case niet los verkrijgbaar was. Daar heeft Apple nu verandering ingebracht. Iedereen kan de nieuwste AirPods Pro oplaadcase met usb-c los kopen voor €109,-, maar je hebt er wel de juiste AirPods Pro voor nodig.

Oplaadcase AirPods Pro met usb-c los kopen

De case die nu los verkrijgbaar is, heeft exacte dezelfde eigenschappen als van de nieuwste AirPods Pro (2e generatie) met usb-c-case. Dat betekent dat er een speaker en U1-chip in zit, zodat je de oplaadcase eenvoudig kan opzoeken met de Zoek mijn-app als je hem kwijt bent. Ook zit er een oogje aan de zijkant, waar je een draagkoord aan kan bevestigen. Deze AirPods Pro 2 oplaadcase kan je gebruiken om de AirPods Pro in op te bergen en tegelijkertijd op te laden. De oplaadcase zelf laad je op via een usb-c-kabel, maar dat kan ook met een MagSafe-oplader, een gewone draadloze Qi-oplader of een Apple Watch-lader. Deze case is ook stof-, zweet- en waterbestendig met de IP54-norm.

AirPods Pro 2 usb-c oplaadcase

Maar let wel op: deze oplaadcase werkt uitsluitend met de tweede generatie AirPods Pro en dus niet met de eerste generatie AirPods Pro uit 2019. Je kan deze dus niet upgraden met een geheel nieuwe oplaadcase met handige zoekfunctie. Het maakt niet uit of de tweede generatie AirPods Pro uit 2022 of 2023 is, zolang het maar de tweede generatie betreft.

De oplaadcase wordt geleverd met bijbehorende usb-c-oplaadkabel. Het gaat hier om een gevlochten kabel, met aan het andere uiteinde ook een usb-c-stekkertje. Hoewel je de oplaadcase nu los kan bestellen voor €109,-, is hij momenteel niet op voorraad. De eerste bestellingen worden op 2 januari 2024 bezorgd.

Bekijk ook

AirPods Pro kopen: hier vind je ze het goedkoopst

De AirPods Pro zijn het topmodel van Apple's eigen oortjes. De nieuwste versie zijn de AirPods Pro 2 met usb-c poort, maar er zijn ook eerdere modellen die goedkoper zijn. Lees hier alles over de AirPods Pro: functies, specs, verschillen, maar ook de beste prijzen en deals.

AirPods Pro

De AirPods Pro zijn Apple's extra uitgebreide en geavanceerde draadloze oordopjes. De AirPods Pro hebben ruisonderdrukking, een Transparantie-modus en een in-ear design met verwisselbare oorkussentjes. Lees alles over de AirPods Pro: van de prijs tot functies en tips. In 2022 heeft Apple de tweede generatie AirPods Pro uitgebracht, met nieuwe H2-chip, vernieuwde oplaadcase en meer. In 2023 werd de tweede generatie AirPods Pro vernieuwd met een usb-c-poort in de oplaadcase en ondersteuning voor lossless audio in combinatie met de Vision Pro. Twijfel je tussen de modellen, check dan ons artikel AirPods vergelijken. Wil je AirPods kopen, dan vind je bij ons alle aanbieders. Voor de beste deals check je ons artikel met AirPods-aanbiedingen.

AirPods Pro

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.