Archief voor 'usb-c'

iPad Pro USB-accessoires

Zo kun je je iPhone en iPad aansluiten op een Mac met usb-c

Heb je een Mac met usb-c-poorten? Dan kun je daarmee je iPhone en iPad opladen, terwijl je aan het werk bent. Welke opties je hebt om een iPhone of iPad aan te sluiten lees je hier: wordt het een hub, een losse kabel of wellicht iets anders?

Apple producten: iPhone, iPad, Mac en Apple Watch

Deze 8 Apple-producten moeten nog op usb-c overstappen

Apple is met de iPhone 15 weliswaar overgestapt naar usb-c, maar dat geldt lang niet voor alle producten. Er zijn nog genoeg producten in de Apple Store verkrijgbaar die voorzien zijn van een Lightning-aansluiting. Jouw Lighting-kabels hoeven voorlopig niet de deur uit, maar Apple heeft nog wel wat werk te verzetten om helemaal klaar te zijn voor usb-c!

· 1 reactie
iPhone 15 usb-c-poort

'Sommige usb-c-powerbanks laden iPhone 15 niet op'

Een grote verandering aan de iPhone 15 dit jaar is dat Apple de Lightning-aansluiting heeft ingeruild voor een usb-c-poort. Dat is goed nieuws, want je kan je iPhone en andere usb-c-apparaten hierdoor met dezelfde kabel opladen. Gebruikers melden echter dat niet alle usb-c-powerbanks compatibel zijn met de iPhone 15.

· 4 reacties
iPhone usb-c met Mac en iPad

iPhone 15 usb-c poort: dit kun je ermee

De iPhone 15 heeft een usb-c-poort gekregen. Na meer dan tien jaar Lightning-poort is het tijd voor iets anders. Heeft de usb-c-poort alleen maar voordelen of zijn er ook wat nadelen? We lopen ze met je langs.

· 40 reacties
Apple Store

Wegwijs in iPhone-kabels: deze heb je nodig

In deze gids lees je alles over de iPhone oplaadkabels en laders: welke Lightning-kabels zijn er en hoe kun je sneller opladen met usb-c? Jouw gids in de wereld van kabels en laders!