Traeger op Apple Watch.

Je barbecue bedienen met je Apple Watch? Met de Traeger-app kan het

Met geschikte barbecues

Barbecuefabrikant Traeger heeft sinds kort ook een Apple Watch-app. Daarmee kan je de barbecue bedienen vanaf je pols.

Nog altijd worden er Apple Watch-apps uitgebracht voor het bedienen van bepaalde apparaten. Eerder dit jaar schreven we nog over de Sennheiser Smart Control-app voor de Apple Watch en nu heeft barbecuemaker Traeger ook een app voor de Apple Watch uitgebracht.

Traeger app nu voor Apple Watch

De Traeger-app werkt met modellen die uitgerust zijn met WiFIRE-bediening. Deze modellen zijn ook in Nederland te koop. Je kan met de Apple Watch-app niet alleen de huidige temperatuur instellen en bekijken, maar ook een timer instellen, de standen aanpassen en het kookproces volgen. Ook de warmhoudstand is via de Apple Watch in te schakelen.

Qua mogelijkheden komt de app op de Apple Watch dus grotendeels overeen met de iPhone-versie. Temperatuur en timer instellen doe je via de Digital Crown, maar kan ook met het touchscreen. De meldingen van de app verschijnen ook op de Apple Watch, zodat je precies weet wanneer het eten gaar is.

Traeger op Apple Watch screenshots.

De barbecues van Traeger zijn onder andere verkrijgbaar bij Coolblue. Deze twee modellen zijn onder andere geschikt voor bediening met de app:

Er zijn ook diverse grillthermometers met iPhone-app beschikbaar. In onze round-up vind je enkele modellen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 februari 2021, 20:19
Via Via Engadget
Categorie Apps
Onderwerpen apple watch, barbecue
5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.