Augmented reality in Apple Store bij Today at Apple.

Vanaf nu zet je Today at Apple-afspraken in je Wallet

Heb je je aangemeld voor een Today at Apple-sessie, dan kun je de afspraken daarvoor nu in je Wallet zetten. Zo kun je nog makkelijker inchecken als je aankomt in de winkel.

Today at Apple in Wallet zetten

Helaas is het nog niet mogelijk om je reparatie-afspraken op deze manier in de Wallet te zetten. Het enige wat je daarmee wel kunt doen, is ze in je agenda zetten. Met Today at Apple heb je nu iets meer mogelijkheden. Na het boeken van een afspraak zie je de optie om de afspraak in je Wallet te zetten. Daarbij kun je ook aangeven dat de kaart automatisch op basis van tijd en locatie moet verschijnen. Je kunt de QR-code bij aankomst in de winkel meteen laten scannen. De medewerkers weten dan dat je aanwezig bent en de sessie zult gaan volgen.


Hieronder zie je de stappen die je moet doorlopen om een afspraak toe te voegen. Bij de meeste sessies kun je kiezen uit meerdere data. Heb je een keuze gemaakt en je aangemeldt, dan verschijnt de kaart vanzelf in de Wallet als je op het logo hebt getikt. Je krijgt ook een paar uur van tevoren een herinnering dat je de afspraak hebt staan zodat “ik was het vergeten” geen excuus meer is.

Today at Apple in Wallet zetten
Stap 1: een sessie zoeken

Wil je de sessie toch niet volgen, dan zul je dat via de Apple Store-app of de website moeten doen, want het weggooien van de Wallet-kaart heeft geen effect. Er staat wel een linkje in je sessiepas voor Annuleer reservering, maar die link is niet klikbaar. KLM en NS hebben het wat dat betreft beter aangepakt, met linkjes voor meer informatie waar je wél op kunt klikken vanuit je Wallet.

Today at Apple in Wallet zetten
Stap 2: in Wallet zetten

Apple gebruikt de Wallet-app voor verschillende toepassingen. Zo kun je er je giftcards in terugvinden en kun je het gebruiken om reserveringen af te halen. Ook kun je er je Apple Pay-passen mee beheren en het werkt ook met de Apple Card creditcard.

Today at Apple in Wallet zetten
Stap 3: inchecken of aanpassingen doen

Wil je meer doen met Apple Wallet, lees dan eens ons algemene overzicht of deze handige tips:

Bekijk ook

Apple Wallet: alles over deze handige app voor klantenkaarten, tickets en meer

Apple Wallet is Apple's digitale portemonnee voor klantenkaarten, tickets, kortingsbonnen en andere pasjes. Welke apps zijn er voor Wallet, wat zijn de mogelijkheden en op welke apparaten werkt Wallet? In deze uitleg lees je alles.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
9 december 2019 om 14:16
Onderwerp
Categorie
Diensten

Wallet

Wallet, voorheen ook wel Passbook genoemd, is een standaardapp op de iPhone waarin je klantenkaarten, tickets, kortingscoupons, pinpassen en creditcards in bewaart. Het is een soort digitale portemonnee, vandaar de naam van de app. De Wallet-app vind je ook op de Apple Watch, zodat je al je klantenkaarten, tickets en meer altijd bij de hand hebt. Wallet is ook de thuishaven van Apple Pay, de betaaldienst van Apple. Lees alles over de Wallet-app, het maken van eigen Wallet-kaarten en meer.

Wallet
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.