Threads-app

Reacties voor: Hier zijn 8 redenen waarom je niet met de Threads-hype hoeft mee te doen

De Threads-app is een aantal uren beschikbaar en heel wat mensen zijn erin geslaagd om de app te installeren - ook vanuit Europa. Maar loop je iets mis, als je Threads voorlopig nog even links laat liggen? Wij vinden dat je nog niks mist.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Ik heb hem net gedownload

  2. Zoals gezegd: HET IS META !!! – mij niet bellen dus.

  3. Nog nooit facebook gehad. Sinds overname whatsapp door meta (voorheen fb) geen whatsapp meer.
    Geen meta. Punt 😎

  4. Puntje 9. Als je je gedwongen voelt en noodzaak ziet in de deelname hierin en bang bent dat je gemist wordt of belangrijke zaken mist……. Zoek hulp bij de lokale psycholoog

  5. Doe al een paar jaar zonder sociale media en dat bevalt goed. Ook Twitter is door mij voor de overname door Musk al van mijn toestel verbannen. Heb dan ook niet de behoefte om nu opeens Threads te gaan uitproberen of welke andere sociale media apps dan ook. Standaard heeft de iPhone voor mij voldoende mogelijkheden om bereikbaar te zijn.

  6. Mij doet de naam Threads veel te veel denken aan het protocol Thread waarmee Matter oa werkt. Als ik nu zaken van Thread wil weten kom ik meer reclame tegen van de Threads app. Jammer dat deze naam ervoor gekozen is. Fan van Thread maar niet van Threads. Een nieuw protocol noem je toch ook niet Facebooks.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.