ABN AMRO Apple Pay gebruiken.

Reacties voor: Onderzoek: Nederlanders gebruiken steeds vaker bank- en betaalapps

Mede dankzij Apple Pay
Uit nieuw Nederlands onderzoek blijkt dat steeds meer smartphonegebruikers de app van hun bank geïnstalleerd hebben. Het regelen van bankzaken en mobiele betalingen is in het derde kwartaal van 2019 flink gegroeid.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -
4 reacties
  1. Even een aanvulling op apps die betaalverzoeken kunnen sturen.. Vanuit de app van Knab kan dit ook. Desondanks dat verkies is Tikkie wel boven de mogelijkheid vanuit de Knab appen.

  2. Tikkies accepteer ik niet meer, tenzij ik de afzender goed ken of die naast me staat. Er wordt veel fraude mee gepleegd. De ING app gebruik ik al járen, vanaf de eerste dag. Vergeet ook het gebruik op iPads niet. Mijn moeder (van 91!) gebruikt de ING-app op haar iPad. Erg handig. Zo kan ze alle betalingen doen vanuit haar stoel en dat is makkelijker dan online bankieren op haar iMac.

  3. @Macaanzee: via ing app kun je ook tikkies versturen
    Ik ben wel benieuwd nu dat abn amro ook apple pay aanbied of de abn app tikkie weer voorbij gaat. Denk het wel

  4. @Jeroenus: Apple Pay heeft niks met Tikkie te maken, tikkie of betaal verzoekje gebruik je ik iemand geld terug te vragen.’Apple Pay gebruik je om te pinnen in een winkel of iets.

    Daarbij ken ik zelfs mensen met ing die tikkie gebruiken, voordeel van tikkie is kan ook laten terug storten op andere rekening(in plaats van je zelf alleen).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.