Sonos Port

Sonos gaat prijzen van high-end producten verhogen

Sonos gaat de prijzen van diverse producten verhogen. Dit heeft te maken met vraag en aanbod, duurdere componenten en hogere prijzen in de toeleveringsketen. Ook de toegenomen vraag van consumenten heeft invloed op de prijzen. Gelukkig kun je veel speakers nog voor de oude prijs aanschaffen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Dit zijn de nieuwe adviesprijzen vanaf 12 september 2021:

Deze prijswijziging komt op een moment dat de nieuwe Sonos Beam 2e generatie is aangekondigd, die ondersteuning biedt voor Dolby Atmos.


De Sonos Arc is de high-end soundbar voor de televisie en is ook voorzien van Dolby Atmos. Dit product is maar liefst 100 euro duurder geworden, een flinke prijsstijging. In een verklaring geeft Sonos aan dat het continu de prijzen in de markt blijft evalueren en erop zal reageren als vraag en aanbod wijzigen. Mogelijk heeft Sonos te maken met chiptekorten en verhoogde prijzen van componenten. Het gaat hier om een stijging van de adviesprijs, waardoor je niet altijd duurder uit hoeft te zijn. Veel winkels hanteren nog de oude prijzen en hebben wat meer tijd nodig om dergelijke prijsverhogingen door te voeren. Je bent dan ook het beste af door nu nog te profiteren.

Deze producten blijven hetzelfde in prijs:

  • One: €229,-
  • One SL: €199,-
  • Move: €399,-
  • Port: €449,-
  • Amp: €699,-
  • Boost: €99,-

Sonos Roam tijdens picknicken

Sonos beweert dat de verkoopcijfers van de speakers in het derde kwartaal van 2021 erg goed waren. De omzet zou vergeleken met vorig jaar 58 procent zijn gestegen. Dit was te danken aan de introductie van de Roam en de tv-speakers Arc en Sub. Juist deze producten krijgen nu een prijsstijging.

Bekijk ook

Sonos: alles over dit multiroom speakersysteem voor je huis

Sonos maakt speakers om in het hele huis muziek te luisteren. Lees hier alles over het multiroom speakersysteem van Sonos: welke Sonos-modellen zijn er verkrijgbaar, hoe werkt het en wat zijn de prijzen? Hier lees je alles!

Sonos

Sonos is een multiroom speakersysteem dat je bedient via een iOS-app. De speakers werken met AirPlay 2 en sommige modellen hebben een ingebouwde optionele Google Assistent. Bekende modellen zijn de Sonos One, Sonos Beam, Sonos Arc, Sonos Era-speakers en de samenwerking met IKEA.

Sonos

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.