Archief voor 'audio'

Zakelijke MacBook en iPhone

Audio Hijack schrijft nu je audio-opnames uit

Rogue Amoeba heeft een nieuwe betafunctie voor de populaire app Audio Hijack. Je kunt nu audio-opnames omzetten naar geschreven tekst. Daarbij wordt gebruik gemaakt van Open AI's Whisper engine.

Clubhouse-app op iPhone

Clubhouse na de hype: nu als app voor audioberichten

Clubhouse was een hype toen mensen thuis zaten in de COVID-periode en behoefte hadden aan wat aanspraak. De hype rond Clubhouse was al snel voorbij, maar nu probeert de app zichzelf opnieuw uit te vinden met audioberichten.

Dolby Atmos

Wat is Dolby Atmos en wat is het verschil met Spatial Audio?

Met Dolby Atmos heb je een nog mooier ruimtelijk geluid. Op welke Apple-producten is Dolby Atmos beschikbaar en wat heb je eraan? Is de audiokwaliteit echt beter? En wat is het verschil met Spatial Audio, dat ook ruimtelijk geluid biedt? Alles over Dolby Atmos lees je hier.

Koptelefoon aanpassen aan gehoor

Zo stem je je koptelefoon of oordopjes beter af op jouw gehoor

Wist je dat er op de iPhone een luistertest aanwezig is, waarmee je aangepast geluid voor je oordopjes en koptelefoon kunt instellen? Je moet hiervoor meerdere audiosamples beluisteren. Ook kun je een audiogram maken. In deze tip lees je hoe het werkt.

Review: iPhone 13 en iPhone 13 mini staand.

Zo los je problemen met de iPhone-volumeknoppen op

Het kan zomaar gebeuren dat de volumeknoppen van je iPhone het niet goed meer doen, of dat de knoppen los lijken te zitten. Moet je naar de iPhone laten kijken of kun je het probleem zelf oplossen? In deze tip geven we een overzicht van mogelijke oorzaken als je iPhone-volumeknop kapot lijkt.