iPhone SE 2020 zwart

Praat mee: welke iPhone SE 2020 heb jij gekozen?

De nieuwe iPhone SE 2020 is nu te bestellen. Het heeft een paar jaar geduurd, maar er is eindelijk een opvolger van de zo geliefde iPhone SE verschenen, al is er wel gekozen voor een ander uiterlijk. Praat hier mee over dit toestel en laat weten welke jij besteld hebt!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

De iPhone SE 2020 pre-orders zijn van start gegaan, na de aankondiging eerder deze week. Wat is jouw mening over de nieuwe iPhone SE? Heb jij hem al besteld? Of zijn er misschien vrienden of familieleden die wel benieuwd zijn naar dit toestel? In dit artikel kun je naar hartelust praten over de iPhone SE 2020. Alle details over de iPhone SE 2020 lees je in onze round-up.

Bekijk ook

iPhone SE 2020: alles over Apple's betaalbare en compacte iPhone

De iPhone SE 2020 is het goedkoopste toestel van Apple. Het is een betaalbare 4,7-inch iPhone met Touch ID. Dit is een prima keuze als je lang met je toestel wilt doen, maar niet het allernieuwste nodig hebt.

Praat mee: wat vind jij van deze betaalbare iPhone?

We zijn benieuwd wat jij van deze nieuwe iPhone vindt. Apple heeft gekozen voor een vertrouwd uiterlijk, identiek aan de iPhone 8. Maar binnenin is de techniek van deze tijd, waardoor het toestel geschikt is voor augmented reality en andere vernieuwingen van de afgelopen jaren. De huidige iPhone SE vervangt niet alleen het gelijknamige model uit 2016, maar zorgt er ook voor dat de iPhone 8 uit de schappen verdwenen is.

Wil je de iPhone SE 2020 bestellen? In onze aparte pagina lees je tips voor de pre-order en nog veel meer. In onze poll kun je aangeven welke je gekocht hebt.

Hier kun je de iPhone SE 2020 als los toestel kopen:

Pre-order iPhone SE 2020 met abonnement

Bekijk ook onze iPhone aanbiedingen

Pre-order iPhone SE 2020 los bestellen (vanafprijs €489)

Je kunt ook terecht bij deze winkels en aanbieders:

Koop je via één van bovenstaande linkjes, dan steun je daarmee iCulture zonder dat het jou iets extra kost. Alvast bedankt!
iPhone SE 2020 Apple Arcade

Eerder kondigde Apple al deze producten aan voor het voorjaar van 2020:

Overigens is Apple daarmee nog niet klaar, want volgens Bloomberg komen er nog diverse nieuwe producten aan, zoals een nieuwe HomePod-speaker, een vernieuwde Apple TV en een MacBook Pro (mogelijk ter vervanging van het 13-inch model). Daarnaast spreekt Bloomberg over een nieuw instapmodel iPad, Apple Watch en iMac. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de aanstaande iPhones. Kortom: crisis of niet, Apple blijft gewoon doorgaan met producten op de markt brengen.

Bekijk ook

Overzicht: Deze Apple-producten heeft Apple in 2020 uitgebracht

Het einde van 2020 is in zicht en Apple heeft alle producten van dit jaar uitgebracht. In dit artikel vind je het vernieuwde overzicht van Apple-producten die dit jaar verschenen zijn.

Revisiegeschiedenis:

  • 2020 - 17 april: Artikel bijgewerkt na de start van de pre-order.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Actuele iPhone SE 2020 deals

90 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.