iPhone SE 2020 doosje

iPhone SE 2020 nu verkrijgbaar in Nederland: zo kun je het snelst bestellen

De iPhone SE 2020 pre-order is voorbij en het toestel is nu gewoon verkrijgbaar bij winkels, providers en natuurlijk ook bij Apple zelf. Om te zorgen dat je snel geleverd krijgt hebben we enkele tips voor je op een rijtje gezet, zodat je weet waar je de iPhone SE 2020 in Nederland kunt bestellen.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iPhone SE 2020 nu in Nederland verkrijgbaar

Vrijdag is de eerste verkoopdag van de nieuwe iPhone SE, maar alles loopt dit jaar anders dan anders. De Apple Stores zijn gesloten en ook bij de telecomwinkels kun je niet zomaar binnenlopen. Websites zijn wel gewoon geopend. Dit jaar is de beste oplossing om je toestel online te bestellen en te laten bezorgen.
Had je een pre-order geplaatst, dan wordt de iPhone SE 2020 vanaf 24 april geleverd. We wensen iedereen die een het toestel geleverd krijgt veel succes bij het instellen en bij het overzetten van alle data van je oude toestel. Lees ook welke 8 dingen je eerst moet doen als je je iPhone SE hebt uitgepakt.

Een van de leukste dingen van zo’n nieuw toestel is het uitpakken en dat laat een nieuw reclamefilmpje van Apple mooi zien:

iPhone SE 2020 bestellen in Nederland

Heb je niet aan de pre-order meegedaan, dan kun je nog steeds snel je toestel geleverd krijgen. Alle providers en telecomwinkels hebben de iPhone SE 2020 nu in hun assortiment opgenomen, al kan de voorraad per aanbieder nog wel eens wisselen.
Bij Apple is de levertijd opgeschoven naar mei, terwijl je bij veel providers nog in april terecht kan. Winkels zoals Coolblue zijn wel begonnen met het verzamelen van bestellingen, maar hebben soms geen voorraad.

Toch zijn er nog genoeg andere mogelijkheden als je de iPhone SE 2020 wilt bestellen en niet te lang wilt wachten en in dit artikel praten we je daarover bij.

iPhone SE 2022 kopen
Je kunt de nieuwe iPhone SE 2022 kopen bij alle providers, telecomwinkels en bij Apple zelf. Check ook bij welke andere winkels je terecht kan. Lees meer in ons artikel over de iPhone SE 2022 prijzen.

iPhone SE 2022 met abonnement bestellen

Bekijk ook onze iPhone aanbiedingen

iPhone SE 2022 los bestellen

Je kunt terecht bij deze winkels en aanbieders:


Eén van de goedkoopste mogelijkheden om aan een iPhone SE te komen is om een trucje uit te halen. Daardoor kost je toestel nog geen €450 euro in plaats van de gebruikelijke €489. Je doet dit via Tele2.

Koop je via één van bovenstaande linkjes, dan steun je daarmee iCulture zonder dat het jou iets extra kost. Alvast bedankt!

iPhone SE 2020 liggend

iPhone SE 2020 bestellen: hoe werkt het?

Wil je de iPhone SE 2020 bestellen, dan is het belangrijk om je goed te weten wat je wilt. Je kunt kiezen uit meerdere kleuren, opslagcapaciteiten en aanbieders. Bekijk hiervoor ook deze overzichten:

We verwachten geen grote tekorten en voorraadproblemen bij dit nieuwe toestel, maar het is wel zo dat de bestellingen in volgorde worden afgehandeld. Zeker nu er veel vertraging is bij de pakketdiensten kan het wat langer duren voordat je je nieuwe toestel in huis hebt.

We hebben jullie ook gevraagd welk model je zou kopen. Hieronder zie je onze poll:

Dit zijn de prijzen die Apple hanteert:

De iPhone SE 2020 is het nieuwe instapmodel van Apple. Met een prijs van €489 is dit het goedkoopste nieuwe toestel van de afgelopen vier jaar. Je krijgt het uiterlijk van de iPhone 8, maar de power van de iPhone 11 omdat de interne componenten nieuw zijn. Op alle punten is deze smartphone verbeterd en zijn de vernieuwingen van de afgelopen jaren verwerkt, maar dan op een compact formaat. Je hebt dus draadloos opladen en portretmodus op de camera. Wat je niet hebt is Face ID. In plaats daarvan heeft Apple gekozen voor Touch ID.

iPhone SE wit zwart

De iPhone SE is een interessante optie voor mensen die een mid-price smartphone van goede kwaliteit willen, die nog jarenlang updates krijgt. Ben je iemand die heel lang met een toestel doet, dan is de SE echt iets voor jou. Je kunt nog jarenlang software-updates verwachten, omdat Apple dezelfde processor en andere componenten heeft gebruikt die ook in het high-end model iPhone 11 Pro zitten.

Meer over de iPhone SE 2020 bestellen

Voor meer informatie over de iPhone SE 2020 kun je ook eens kijken naar deze artikelen:

Aanvullende tips:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Actuele iPhone SE 2020 deals

iPhone SE 2020

De iPhone SE 2020 is de 4,7-inch iPhone uit 2020, als opvolger van de originele iPhone SE uit 2016. Het design is afgeleid van de iPhone 8, maar binnenin is alles vernieuwd. Bijzonderheden van deze iPhone zijn de fysieke thuisknop met Touch ID, een enkele camera en een glazen achterkant voor draadloos opladen. Lees alles over de specificaties van de iPhone SE 2020, prijzen, kleuren en meer! Wil je een losse iPhone SE 2020 kopen of een iPhone SE 2020 met abonnement, dan lees je bij ons waar je terecht kan. Dit model is opgevolgd door de iPhone SE 2022. Deze heeft hetzelfde ontwerp, maar met een nieuwe chip en 5G.

iPhone SE 2020
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.