Archief voor 'praat mee'

WWDC 2020 sticker

Praat mee over WWDC 2020: bespreek hier alle aankondigingen!

· In dit artikel kun je meepraten over alle aankondigingen van WWDC 2020. Waar kijk jij naar uit? Wat vind je van alle onthullingen? We zijn natuurlijk erg benieuwd wat je van de nieuwe aanpak vindt. Je bent hier op de juiste plek om je mening te laten weten - of om onze poll in te vullen!

Apple
iPhone SE 2020 zwart

Praat mee: welke iPhone SE 2020 heb jij gekozen?

· De nieuwe iPhone SE 2020 is nu te bestellen. Het heeft een paar jaar geduurd, maar er is eindelijk een opvolger van de zo geliefde iPhone SE verschenen, al is er wel gekozen voor een ander uiterlijk. Praat hier mee over dit toestel en laat weten welke jij besteld hebt!

Achtergrond
iPadOS 13 review

Praat mee: deel hier je ervaringen met iPadOS 13

· Vanavond is het eindelijk zover: iPadOS komt beschikbaar! Wil je meepraten met andere bezoekers van iCulture en je ervaringen delen, dan ben je hier op het juiste adres. Praat mee en deel je ervaringen tijdens het installeren gebruiken van iPadOS 13!

iOS
Apple TV met beginscherm in tvOS 13.

Praat mee: deel hier je ervaringen met tvOS 13

· Vanavond verschijnt tvOS 13 voor de Apple TV, een weekje eerder dan verwacht! Wil je je mening kwijt over deze update voor de Apple TV of wil je meepraten met andere bezoekers van iCulture, dan is dit de juiste plek. Praat mee en deel je ervaringen tijdens het installeren gebruiken van tvOS 13!

iDevices
Apple Keynote Steve Jobs Theater

Praat mee: bespreek hier alle aankondigingen van het iPhone-event!

· Het is weer zover: het volgende Apple-event staat in de startblokken? Om 19:00 vanavond vertellen Tim Cook en de rest je alles over de nieuwe iPhones en nog veel meer. Heb je wel een mening over de aankondigingen? Praat hier mee over alle nieuwe producten, diensten en meer!

Apple